iPhone 11 iOS 17.6 güncellemesi yapılmalı mı?

Celosie

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 11 kullanıyorum iOS 17.6 güncellemesi geldi bu sabah. Isınma sorunları çözüldü mü güncellemeyi yüklemeli miyim?

Siz 11 mi kullanıyorsunuz hocam? Isınma sorunları kasma donma sorunları çözülmüş mü?
14 Plus kullanıyorum. Benim cihazımda da ısınma sorunları ve bazı animasyonlarda kasmalar oluyordu. Onlar düzelmiş. Güncelleme sorunlarınızı çözmezse yedek aldıktan sonra bilgisayar üzerinden restore yapın. Daha etkili olacaktır.

iPhone 11 kullanıyorum iOS 17.6 güncellemesi geldi bu sabah. Isınma sorunları çözüldü mü güncellemeyi yüklemeli miyim?

Isınma donma derken? Anlamadım bende 11 kullanıyorum uzun zamandır hiçbir sorun yaşamadım 128 GB siyah 17.6 yüklemelisin depolaman varsa yoksa o kadar da önemli değil ama telefon hiç ısınmıyor bence niye böyle dedin anlamadım 6Sden geçtim ben PUBG de elini değdiremiyordun bunda az bir şey ısınıyor çok zorlarsan.

Isınma donma derken? Anlamadım bende 11 kullanıyorum uzun zamandır hiçbir sorun yaşamadım 128 GB siyah 17.6 yüklemelisin depolaman varsa yoksa o kadar da önemli değil ama telefon hiç ısınmıyor bence niye böyle dedin anlamadım 6Sden geçtim ben PUBG de elini değdiremiyordun bunda az bir şey ısınıyor çok zorlarsan.
Sıcak yaz günlerinde instagramda bir saat dolaşmak yetiyordu ısınmaktan kasmaya başlaması için. 17.6 güncellemesi iyi geldi telefona ısınma sorunları azaldı. 17.6.1 güncellemesini yapmayı düşünüyor musunuz hocam?

sıcak yaz günlerinde Instagram'da bir saat dolaşmak yetiyordu ısınmaktan kasmaya başlaması için. 17.6 güncellemesi iyi geldi telefona ısınma sorunları azaldı. 17.6. 1 güncellemesini yapmayı düşünüyor musunuz hocam?

Şu an telefonum zaten 17.6. 1 depolamadan yana sıkıntın yoksa güncelle telefonunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı