Belki ısınma sorunları düzelmiştir diye sormak istedim.iPhone 11 için artık güncellemenin ''g'' sini yapmaman gerek.
Siz 11 mi kullanıyorsunuz hocam? Isınma sorunları kasma donma sorunları çözülmüş mü?Güncelleyin. iOS 17 için en iyi sürüm diyebilirim.
14 Plus kullanıyorum. Benim cihazımda da ısınma sorunları ve bazı animasyonlarda kasmalar oluyordu. Onlar düzelmiş. Güncelleme sorunlarınızı çözmezse yedek aldıktan sonra bilgisayar üzerinden restore yapın. Daha etkili olacaktır.Siz 11 mi kullanıyorsunuz hocam? Isınma sorunları kasma donma sorunları çözülmüş mü?
iPhone 11 kullanıyorum iOS 17.6 güncellemesi geldi bu sabah. Isınma sorunları çözüldü mü güncellemeyi yüklemeli miyim?
Sıcak yaz günlerinde instagramda bir saat dolaşmak yetiyordu ısınmaktan kasmaya başlaması için. 17.6 güncellemesi iyi geldi telefona ısınma sorunları azaldı. 17.6.1 güncellemesini yapmayı düşünüyor musunuz hocam?Isınma donma derken? Anlamadım bende 11 kullanıyorum uzun zamandır hiçbir sorun yaşamadım 128 GB siyah 17.6 yüklemelisin depolaman varsa yoksa o kadar da önemli değil ama telefon hiç ısınmıyor bence niye böyle dedin anlamadım 6Sden geçtim ben PUBG de elini değdiremiyordun bunda az bir şey ısınıyor çok zorlarsan.
sıcak yaz günlerinde Instagram'da bir saat dolaşmak yetiyordu ısınmaktan kasmaya başlaması için. 17.6 güncellemesi iyi geldi telefona ısınma sorunları azaldı. 17.6. 1 güncellemesini yapmayı düşünüyor musunuz hocam?
17.6 ya göre fark gördün müŞu an telefonum zaten 17.6. 1 depolamadan yana sıkıntın yoksa güncelle telefonunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.