Bilmiyorum hiç senin gibi detaylı bakmıyorum ya da kafama takmıyorum ama telefonumda ısınma sorunu yok biraz daha hızlanmış olabilir telefon çok dikkat etmedim dediğim gibi.
iOS malesef kullanıcılar üst sürümlere geçsin diye eski cihazlara getirilen güncellemelerle cihazlara kasıtlı olarak yavaşlama getiriyor. Fransa Apple'a tazminat davası açmıştı ve Apple kaybetmişti. Lokasyonu Fransaya almak cihazı normal hızına geri döndürmekte. Dil Türkçe olarak kalabilir.
iOS maalesef kullanıcılar üst sürümlere geçsin diye eski cihazlara getirilen güncellemelerle cihazlara kasıtlı olarak yavaşlama getiriyor. Fransa Apple'a tazminat davası açmıştı ve Apple kaybetmişti. Lokasyonu Fransa'ya almak cihazı normal hızına geri döndürmekte. Dil Türkçe olarak kalabilir.
Apple'ın kaybettiği davadan haberiniz yok herhalde.
iOS maalesef kullanıcılar üst sürümlere geçsin diye eski cihazlara getirilen güncellemelerle cihazlara kasıtlı olarak yavaşlama getiriyor. Fransa Apple'a tazminat davası açmıştı ve Apple kaybetmişti. Lokasyonu Fransa'ya almak cihazı normal hızına geri döndürmekte. Dil Türkçe olarak kalabilir.
Apple'ın kaybettiği davadan haberiniz yok herhalde.
Apple'ın kaybettiği dava bir şeyi değiştirmez Apple salakmı Türk kullanıcıları konumu Fransa olarak gösterecek güya telefon hızlanacak ama Apple ses çıkarmayacak.
Ben bizzat deneyimledim dostum eski Apple kullanıcısıyım. Güncellemeler sonrası fps oyunlarında ara ara donmalar başlamıştı. Fransaya almamıştım ama o şekilde bunun çözüleceğini söylüyorlar.
Ben bizzat deneyimledim dostum eski Apple kullanıcısıyım. Güncellemeler sonrası FPS oyunlarında ara ara donmalar başlamıştı. Fransa'ya almamıştım ama o şekilde bunun çözüleceğini söylüyorlar.