iPhone 11 iOS 17.6 güncellemesi yapılmalı mı?

Güncellemeyi yapın, lokasyonu Fransa'ya çekin. Bu kadar. En iyi performansı bu şekilde alırsınız.

Ne fark ediyor hocam Fransa'ya çekince.
iOS malesef kullanıcılar üst sürümlere geçsin diye eski cihazlara getirilen güncellemelerle cihazlara kasıtlı olarak yavaşlama getiriyor. Fransa Apple'a tazminat davası açmıştı ve Apple kaybetmişti. Lokasyonu Fransaya almak cihazı normal hızına geri döndürmekte. Dil Türkçe olarak kalabilir.

Hiçbir şey fark etmiyor aslında sosyal medya yalanından ibaret maalesef buna inanan çok kişi var.
Apple'ın kaybettiği davadan haberiniz yok herhalde.

Emoji bırakmışsın telefoncuyuz 2 tane dükkanımız var böyle dükkana gelen çok oluyor denetiyoruz fark olmuyor.

Emoji bırakmışsın telefoncuyuz 2 tane dükkanımız var böyle dükkana gelen çok oluyor denetiyoruz fark olmuyor.

Sadece bir aldatmacadan ibaret yani kaç tane telefon geldi yenisinden eskisine

Apple'ın kaybettiği dava bir şeyi değiştirmez Apple salakmı Türk kullanıcıları konumu Fransa olarak gösterecek güya telefon hızlanacak ama Apple ses çıkarmayacak.

Sadece bir aldatmacadan ibaret yani kaç tane telefon geldi yenisinden eskisine
Ben bizzat deneyimledim dostum eski Apple kullanıcısıyım. Güncellemeler sonrası fps oyunlarında ara ara donmalar başlamıştı. Fransaya almamıştım ama o şekilde bunun çözüleceğini söylüyorlar.

Sende söylüyorlar diyorsun kanıtlayan kimse yok olamazda zaten çünkü öyle bir şey yok olsa zaten 6Sden 11'e geçmezdim.

İfadeler: KGB
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…