Saçma sapan konular, iPhone X'e 18.3 gelmiyorsa demek ki bir sorunu vardır, bataryası kötü gidiyordur bir şeyi vardır ki gelmiyordur. Ancak güncelleme alan cihazda demek ki sorun yok, sorun olsaydı gelmezdi güncelleme. Yap gitsin. Millet güncel kalmak için soru soruyor hey Allah'ım hey.
Saçma sapan konular, iPhone X'e 18.3 gelmiyorsa demek ki bir sorunu vardır, bataryası kötü gidiyordur bir şeyi vardır ki gelmiyordur. Ancak güncelleme alan cihazda demek ki sorun yok, sorun olsaydı gelmezdi güncelleme. Yap gitsin. Millet güncel kalmak için soru soruyor hey Allah'ım hey.
Yeni güncellemeler eski cihazları kötü etkileyebilir, daha düşük performans verebilir. Şarjın hızlı bitmesine neden olabilir? Aynı bir ekran kartı driveri gibi, en son çıkan sürümler genelde sıkıntılıdır
Yeni güncellemeler eski cihazları kötü etkileyebilir, daha düşük performans verebilir. Şarjın hızlı bitmesine neden olabilir? Aynı bir ekran kartı driveri gibi, en son çıkan sürümler genelde sıkıntılıdır
Eski ürününü kullanan kişilerinin yeni ürününü kullanması için eski ürünün kötü olması gerekiyor değil mi?
Satış stratejisi bu, yoksa çoğunluk eski IPhone'sini kullanmaya devam eder.
Ben de iPhone 11 kullanıyorum, iOS 18 ilk çıktığı zaman beta güncellemesi ile güncelleyip kararlı versyonları da dahil olmak üzere bütün sürümlerini kullandım. Cihazı gözle görülür şekilde hantallaştırıyor, kaldı ki cihazı iOS 18'e güncelledikten sonra komple sıfırladım da ancak yine de bir çözüm olmadı, cihazda takılma veya donma olmuyor ancak net bir yavaşlık mevcut, pil performansında beta da ciddi bir düşüş olsa da kararlı sürümde iOS 17 ile farklı olarak bir değişim görmedim. İşin finalinde cihazımı iOS 17.7 versyonun erişimi Apple tarafından kapatılmadan sürüm düşürerek yeniden yazılım yükledim, şu anda aktif olarak iOS 17.7 kullanıyorum, yeni özelliklerden temadan dolayı iOS 18'e her ne kadar geçmek istesem de; geçmeni performans düşüklüğünden dolayı tavsiye etmiyorum, bu sürüm iPhone 11'e ağır geliyor...