Alperenae Hectopat Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 463 21 Haziran 2020 #11 AHMETCANDEVELİ dedi: İade işlemini ne yaptınız? Genişletmek için tıkla... Yarın sabah gerçekleştireceğim. Daha önce hiç tecrübem olmamıştı. Sanıyorum arıyorsunuz müşteri hizmetlerini ve gelip alıyorlarmış.
AHMETCANDEVELİ dedi: İade işlemini ne yaptınız? Genişletmek için tıkla... Yarın sabah gerçekleştireceğim. Daha önce hiç tecrübem olmamıştı. Sanıyorum arıyorsunuz müşteri hizmetlerini ve gelip alıyorlarmış.
A AHMETCANDEVELİ Kilopat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 503 Çözümler 4 22 Haziran 2020 #12 Alperenae dedi: Yarın sabah gerçekleştireceğim. Daha önce hiç tecrübem olmamıştı. Sanıyorum arıyorsunuz müşteri hizmetlerini ve gelip alıyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Evet evet Apple ile halletiyseniz öyle oluyor.
Alperenae dedi: Yarın sabah gerçekleştireceğim. Daha önce hiç tecrübem olmamıştı. Sanıyorum arıyorsunuz müşteri hizmetlerini ve gelip alıyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Evet evet Apple ile halletiyseniz öyle oluyor.