iPhone 11 Isınma ve Ekran kararması

kwAhjs

Kilopat
Beyler yarım saat YouTube'da takılsam bile telefon aşırı ısınıyor. (Kılıflı kılıfsız fark etmiyor.)
Isınmaya başladıktan 5 dk sonrada ekran kararıyor en yüksekte olmasına rağmen en düşükte gibi oluyor.
Bir de kilit sesi ve klavye sesi bazen az bazen yüksek çıkıyor.

Garantilik bir durum var mı, 4 aydır kullanıyorum cihazı, ilk günden beri bu sorunla karşılaşıyorum.

Anakartında sorun var hocam. Yanabilir. Abimin iPhone 7 de anakartı yandı çöp oldu.

Teşekkürler bu işlemleri yaparsam garanti kapsamı dışına çıkmaz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilit ve klavye sesi problemi hepsinde var o yönden için rahat olsun kendi telefomunda, arkadaşımın, ailemin vs iPhone 11 için söylüyorum bunu ama ısınma problemi ben de yok saatlerce telefondan video izleyen, poker oynayan biriyim hiç ısınma sezmedim. Arkadaşların dedigi gibi iTunes üzerinden temiz kurulum yaparak sorunu çözmeyi deneyebilirsin. Çözülmezse bir servise götür, telefonu şarjda çok kullanma ve yeni gelen güncellemeleri her zaman iTunes üzerinden yap bazen saglıklı güncellenmeyen(stabil internet olmadan yapılan) güncellemeler bu tür sıkıntılara yol açabiliyor.

İtunesden temiz kurulum yaptım şuanlık bi sıkıntı yok. Test amaçlı 3 saat youtube videosu açdım bıraktım, geldiğimde herhangi bi problem yoktu. Keşke düzelmeseydi sıfır gelseydi beyazıyla takas edicektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…