iPhone 11 ısınmayan en stabil iOS sürümü hangisi?

Celosie

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iPhone 11 kullanıyorum en son güncellemeden sonra (17.5.1) telefon çok fazla ısınmaya başladı bu yüzden sürüm düşürmek istiyorum. Isınmayan ve en stabil iOS sürümünü öğrenmek istiyorum. Bir de son olarak nasıl düşüreceğimi bilmiyorum telefoncuya mı gitmeliyim kendim düşürebilir miyim yardımcı olursanız sevinirim. (daha önceki telefonum Note 10 Pro'ydu ROM'larla haşırneşir biri olarak yazıyorum ancak IOS'ta hiç tecrübe edinmedim sürüm düşürme vs.)

Kendin düşüremezsin. Telefoncular da düşüremez imzalar kapalı zaten. Sürüm düşürme olayı iOS cihazlarda kısa süre sonra kapanıyor bu hep devam ediyor. Yani yeni bir sürüm çıktığında bir önceki sürüme geçmek için 1 hafta falan kabaca süren oluyor. Soruna gelecek olursam ısınmayan, en stabil sürüm iPhone 11 için iOS 13'tü. Şu anda iOS 13 yüklü bir iPhone 11 bulup kullansan iOS 17 yüklü bu elindeki iPhone 11'e iPhone 11 diyemezsin. Arada o kadar performans farkları ve kamera farkları vardı. Artık o telefon ısınacak, yeri gelecek kasacak bunlara alışmalısın. Yerinde olsam fazla değer kaybetmeden o cihazdan kurtulmaya bakardım.

Hocam bi 3 ay sonra falan değiştirmeyi düşünüyorum ama şuan kullanılacak gibi değil özellikle gündüz sıcağında instagramda youtubeda iki takılıyorum telefon alev topuna dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…