Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #11 yunusemrehallaç dedi: Evet anladım sağ olun hocam. Siz sanırım Apple ile alakalı staj yapıyor olmalısınız. Çünkü verdiğiniz bilgiler çok anlamlı Tebrik ediyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. O kadar olmadım daha fakat böyle bir övgü beni gerçekten mutlu etti.
yunusemrehallaç dedi: Evet anladım sağ olun hocam. Siz sanırım Apple ile alakalı staj yapıyor olmalısınız. Çünkü verdiğiniz bilgiler çok anlamlı Tebrik ediyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. O kadar olmadım daha fakat böyle bir övgü beni gerçekten mutlu etti.
CyberNexus Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 758 Çözümler 2 23 Temmuz 2023 #12 Stereo.Luigi99 dedi: Teşekkürler hocam. O kadar olmadım daha fakat böyle bir övgü beni gerçekten mutlu etti. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek Hepimiz iyi yerlere gelmek dileğiyle, memnun oldum.
Stereo.Luigi99 dedi: Teşekkürler hocam. O kadar olmadım daha fakat böyle bir övgü beni gerçekten mutlu etti. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek Hepimiz iyi yerlere gelmek dileğiyle, memnun oldum.