iPhone 11 Jailbreak yapılır mı?

Öncelikle merhaba, telefonumun garantisi 2024 Ocak ayında bitiyor. App Store'da çoğu uygulama çok pahalı. Sizce Jailbreak yapılmalı mı? Yaparsam daha sonra kaldırabilir miyim ve garanti konusunda sıkıntı yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hangi uygulama için istiyorsunuz bilmiyorum ama garantili ve güncel bir cihaz için asla yapılmaz böyle bir şey. Hem garanti gidecek hem güvenlik.

ITunes'den sıfırlayınca Jailbreak kalkar ayrıca güncel olup olmaması ile ne alakası var sürümü yeten her telefona yapılır Jailbreak garanti dışı bırakmaz.(garantiye verdiğinizde cihazın içinde Jailbreak olmazsa)

Hiç bir şey olmaz. Yapabilirsin. Garantiye de sorunsuz verirsin. Vermeden önce temiz format tamam.

Bir ara bende sorun yaşamıştım. Telefonuma bağlandılar JB'liydi gördü, hiç bir şey demedi yardımını etti adam yinede. Çoğu konuda hep aynı yorumları görüyorum ben. Yaşayan kimse yok ama böyle bir durumu. Dediğim gibi gönül rahatlığıyla yap.

Ama önce sürümün nedir? Önemli olan bu.

@CYBER SHADOW konuya hiç mesaj atmadan gülücük atmanızın sebebini öğrenebilir miyim?

Hiçbir şey olmaz. Yapabilirsin. Garantiye de sorunsuz verirsin. Vermeden önce temiz format tamam.

Bir ara bende sorun yaşamıştım. Telefonuma bağlandılar JB'liydi gördü, hiçbir şey demedi yardımını etti adam yine de. Çoğu konuda hep aynı yorumları görüyorum ben. Yaşayan kimse yok ama böyle bir durumu. Dediğim gibi gönül rahatlığıyla yap.

Ama önce sürümün nedir? Önemli olan bu.

iOS 16'dayım şu anda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı