EKO ! [MDAV] Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 389 16 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar iPhone 11'in 12 Watt şarj aleti kaç dakikada 0 100 doldurur? Acaba bir de 11 kullanıcıları konunun altına gelebilir mi? Birkaç sorum var.
Arkadaşlar iPhone 11'in 12 Watt şarj aleti kaç dakikada 0 100 doldurur? Acaba bir de 11 kullanıcıları konunun altına gelebilir mi? Birkaç sorum var.
2 200749 Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 4.630 Makaleler 11 Çözümler 32 16 Mayıs 2020 #2 5W olan şarj aleti 3 saat 15 dakika civarında dolduruyor. 12W olan ise 1 saat 20 dakika civarında.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 16 Mayıs 2020 #3 Bahsi geçen test videosu mevcut: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bahsi geçen test videosu mevcut: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nakahella Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 694 Makaleler 2 Çözümler 4 18 Mayıs 2020 #4 Lady Hellbender dedi: Bahsi geçen test videosu mevcut: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 45 dakikadan sonra niye test devam etmemiş yahu ne saçma?
Lady Hellbender dedi: Bahsi geçen test videosu mevcut: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 45 dakikadan sonra niye test devam etmemiş yahu ne saçma?
EKO ! [MDAV] Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 389 18 Mayıs 2020 #5 Nakahella dedi: 45 dakikadan sonra niye test devam etmemiş yahu ne saçma? . Genişletmek için tıkla... Ben 12 Watt dedim ama orada yok gibi . Lady Hellbender dedi: bahsi geçen test videosu mevcut: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben 12 Watt dedim ama orada yok gibi .
Nakahella dedi: 45 dakikadan sonra niye test devam etmemiş yahu ne saçma? . Genişletmek için tıkla... Ben 12 Watt dedim ama orada yok gibi . Lady Hellbender dedi: bahsi geçen test videosu mevcut: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben 12 Watt dedim ama orada yok gibi .