2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.070 Çözümler 2 14 Mayıs 2023 #11 BlackGRY dedi: O zaman faydalanabilirsiniz. Fakat içeriğini bilemiyorum o zamanla açıklanır. Genişletmek için tıkla... Peki ne zaman gelir bu indirim. Kazanırsa uzun sürer mi getirmeleri.
BlackGRY dedi: O zaman faydalanabilirsiniz. Fakat içeriğini bilemiyorum o zamanla açıklanır. Genişletmek için tıkla... Peki ne zaman gelir bu indirim. Kazanırsa uzun sürer mi getirmeleri.
BlackGRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 2.121 Çözümler 15 Yer Kahramanmaraş 14 Mayıs 2023 #12 2nattydu dedi: Peki ne zaman gelir bu indirim. Kazanırsa uzun sürer mi getirmeleri. Genişletmek için tıkla... Kazanırlarsa uzun sürmez. Çünkü vaatlerini bir an önce hayata geçirmeye odaklanırlar diye düşünüyorum.
2nattydu dedi: Peki ne zaman gelir bu indirim. Kazanırsa uzun sürer mi getirmeleri. Genişletmek için tıkla... Kazanırlarsa uzun sürmez. Çünkü vaatlerini bir an önce hayata geçirmeye odaklanırlar diye düşünüyorum.
2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.070 Çözümler 2 14 Mayıs 2023 #13 BlackGRY dedi: Kazanırlarsa uzun sürmez. Çünkü vaatlerini bir an önce hayata geçirmeye odaklanırlar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım. Gerçekten uzun zamandır hayalim şu iPhone telefon kullanmak.
BlackGRY dedi: Kazanırlarsa uzun sürmez. Çünkü vaatlerini bir an önce hayata geçirmeye odaklanırlar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım. Gerçekten uzun zamandır hayalim şu iPhone telefon kullanmak.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 14 Mayıs 2023 #14 Genç derken 16 yaş üzeri mi yoksa 18 yaş üzeri mi?