Arkadaşlar iPhone 11 eski bir model. Abim bayağıdır kullanıyor. Pil sağlığı 77. ve biraz hızlı bitiyor artık. Abim yeni telefon almayı düşünüyor. Otomatik olarak her ailede olduğu gibi eski telefonda bana kalıyor. Çok eskiden iPhone 7 kullanmıştım. APK gibi bir desteği olmadığı için beni zorlayacak sadece. Her neyse. Zaten çakma adaptör kullanıyor. 20-80 döngüsü de umurunda değil. Zatenn orijinal batarya kısmı sıkıntı. Bende güçlendirilmiş batarya almayı düşünüyorum. Sizce hangi markayı almalıyım? Evde değiştireceğim. Telefoncularda zaten yan sanayi takıyor. Benim için pil sağlığı göstermesi önemli değil. Yarın bir gün satarsam eski bataryanın çipi falan varmış o zaman aktarmasını yaparım. Karşıma Woyax Deji realpower gibi markaların bataryaları çıktı. Hangisini önerirsiniz? 20-80 döngüsünne uyacağım. Ama orijinal adaptör işi çok zor.
Deji öneririm, yedekte duran iPhone 7'mi 2 ay önce kendim alıp takarak kullanmaya başladım ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım, performans kaybı da görmedim. iPhone 11'de de herhangi bir problem yaşayacağınızı sanmıyorum.