iPhone 11 kamerada karıncalanma

4yb4rs

Decapat
Selam arkadaşlar, yaklaşık 2 ay önce aldığım iPhone 11 cihazımın kamerasında karıncalanmalar fark ettim. Resmi ekleyeceğim zaten, incelersiniz. Bu karıncalanma güncellemeyle geçer mi? Bu bir hata mı? Tek bende mi var?

Dosya Ekleri

• IMG_0573.png
    IMG_0573.png
    751 KB · Görüntüleme: 572
  • IMG_0574.png
    IMG_0574.png
    722,3 KB · Görüntüleme: 519
  • IMG_0577.png
    IMG_0577.png
    569,6 KB · Görüntüleme: 324
Garantisi hala devam ediyorsa ki muhtemelen ediyordur servise göndermenizi öneriyorum bence hiç kendiniz kurcalamayın.
Bir kişi bir şey görememiş fotoda siz görebildiniz mi?

Garantisi hala devam ediyorsa ki muhtemelen ediyordur servise göndermenizi öneriyorum bence hiç kendiniz kurcalamayın.
Yarın servisi arayacağım.

Kanka bende iPhone 5S iPhone 6 iphone 7 iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 14 iPhone 16 iPhone cihazların çoğunu kullandım bütün IPhone'ların hepsinde aynı sorun var bilerek yapiyorlar iPhone tarafindan
Tek çözümü var yeni iPhone aliyosun iCloud hesabına giriş yapmıyorsun sadece kamerası ve arama için kullanıyorsun yoksa eğer iCloud hesabını telefona giriş yaparsan otomatik kendisi yapiyor kamerayı karıncalı ama farklı çözüm olarak yeni iPhone satın al eğer şansına denk gelirse iclod hesabını bağla istediğin uygulamaları indir sonra iCloud hesabından çık eğer hala kamerada karıncalanma yoksa şanslı sın ama şöyle bir sıkıntı var iCloud hesabını telefondan silmek gerekiyor iCloud silme işlemi yapınca uygulama güncelleme yapamazsın tekrar iCloud hesabını telefona giriş yapmayı denersen kamera bozulur tekrardan iCloud hesabına giriş yaptıktan sonra yüklemek istediğin uygulamaları yükleyip iclod hesabını telefondan silersen bunu yapdiginda eğer hala karıncalanma yoksa kamera da şanslı sın demek dediğim gibi başka çözümü yok bir tek bunlar var çözüm olarak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı