Selam arkadaşlar, yaklaşık 2 ay önce aldığım iPhone 11 cihazımın kamerasında karıncalanmalar fark ettim. Resmi ekleyeceğim zaten, incelersiniz. Bu karıncalanma güncellemeyle geçer mi? Bu bir hata mı? Tek bende mi var?
Bir kişi bir şey görememiş fotoda siz görebildiniz mi?Garantisi hala devam ediyorsa ki muhtemelen ediyordur servise göndermenizi öneriyorum bence hiç kendiniz kurcalamayın.
Yarın servisi arayacağım.Garantisi hala devam ediyorsa ki muhtemelen ediyordur servise göndermenizi öneriyorum bence hiç kendiniz kurcalamayın.
Bende de var. Neden bilmiyorum ama güncellemeden sonra oluştu.Selam arkadaşlar, yaklaşık 2 ay önce aldığım iPhone 11 cihazımın kamerasında karıncalanmalar fark ettim. Resmi ekleyeceğim zaten, incelersiniz. Bu karıncalanma güncellemeyle geçer mi? Bu bir hata mı? Tek bende mi var?
Tek bende yok o zamanBende de var. Neden bilmiyorum ama güncellemeden sonra oluştu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.