Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.853 Çözümler 95 12 Ocak 2024 #11 Takvaa dedi: Cihazın içini açmış ama garanti etiketleri sökülmüştür Apple ilgilenmez bence. Genişletmek için tıkla... Garanti dışı onarım yapıyor diye biliyorum çok daha fazla fiyat karşılığında.
Takvaa dedi: Cihazın içini açmış ama garanti etiketleri sökülmüştür Apple ilgilenmez bence. Genişletmek için tıkla... Garanti dışı onarım yapıyor diye biliyorum çok daha fazla fiyat karşılığında.
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.026 Makaleler 8 Çözümler 44 12 Ocak 2024 #12 KingOfS dedi: Evet cay dokulmeden once de ekran degisimi yaptik. İslemcide sorun olsa telefon tamircisi soylerdi. Kendisi tanidik bir arkadasim zaten. Genişletmek için tıkla... Ekran değiştiren tamirci sıvı bandını yenilememiş batarya yada şarj entegresinde sorun var.
KingOfS dedi: Evet cay dokulmeden once de ekran degisimi yaptik. İslemcide sorun olsa telefon tamircisi soylerdi. Kendisi tanidik bir arkadasim zaten. Genişletmek için tıkla... Ekran değiştiren tamirci sıvı bandını yenilememiş batarya yada şarj entegresinde sorun var.
KingOfS Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 90 12 Ocak 2024 #13 YigiTZ0 dedi: Ekran değiştiren tamirci sıvı bandını yenilememiş batarya ya da şarj entegresinde sorun var. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, dokunmatik entegresi sıkıntılı çıktı. 2500TL istediler yaptırmadım. Telefonu satıp 12 Pro 13 Pro almaya karar verdim.
YigiTZ0 dedi: Ekran değiştiren tamirci sıvı bandını yenilememiş batarya ya da şarj entegresinde sorun var. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, dokunmatik entegresi sıkıntılı çıktı. 2500TL istediler yaptırmadım. Telefonu satıp 12 Pro 13 Pro almaya karar verdim.
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #14 @KingOfS 13 Pro altına düşmemeye çalışın. Ekran tazeleme hızı noktasında 2 kat gelişme yaşayacaksınız, çok deneyim farkı yaratır.
@KingOfS 13 Pro altına düşmemeye çalışın. Ekran tazeleme hızı noktasında 2 kat gelişme yaşayacaksınız, çok deneyim farkı yaratır.
irxcn Centipat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #15 KingOfS dedi: Kral telefoncuya gittim, çift katmanlı kartı ayıracağım falan diyor. 2000 tutabilir falan diyor. Ekranda da sorun yok diyor. Genişletmek için tıkla... Doğru diyor ama basit bi telefoncuya gönderme sakın. Fppro falan var onlara gönder onların donanımı ve eğitimi var.
KingOfS dedi: Kral telefoncuya gittim, çift katmanlı kartı ayıracağım falan diyor. 2000 tutabilir falan diyor. Ekranda da sorun yok diyor. Genişletmek için tıkla... Doğru diyor ama basit bi telefoncuya gönderme sakın. Fppro falan var onlara gönder onların donanımı ve eğitimi var.