iPhone 11 kasıyor

Bora21

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. iPhone 11 kullanıyorum, eski farkındayım ama çok kasıyor. Örneğin bir uygulamaya giriyorum, açılıyor, donuyor falan. Uygulamadan çıkıyorum, uygulamanın sesı 1dk sonra falan gidiyor. Normalden fazla kasıyor yani arkadaşlar. Nasıl düzeltebilirim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimki biraz kasmaya başlamıştı, fotoları ve videoların bir kısmını sildim düzeldi.

Antivirüs taraması yap, gereksiz dosyaları sil. Eğer olmadıysa format veya yeni telefon.

iPhone 11'lerde bir olay var eski tip ve yeni tipler arasında nedense büyük akıcılık farkı var. İlk çıkan 11'ler hala akıcılığını koruyorken son çıkan ince kutu 11'ler donma takılma kasma sorunlarıyla ön plana çıkıyor. Eskidiği bir gerçek ama sonradan çıkarılan serilerin çoğu böyle.

Pil sağlığın yüzde kaç?

Yazılımsal olarak bu daha da artacaktır, kasma donma vs cihaz eskidikçe bu kaçınılmaz.

Pil sağlığın yüzde kaç?

Yazılımla alakalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 700 fotoğraf sildim 500'lerde bir şey kaldı ve kasma bayağı bir geçti azıcık kasıyor bazen oda eski olduğu içindir muhtemelen sağ ol tavsiye için.

%81

Pil sağlığında düşük, bence pilini değiştirmelisin. Ben telefonumun pilini değiştirdiğimde takılmalar gitmişti.

Yaklaşık 700 fotoğraf sildim 500'lerde bir şey kaldı ve kasma bayağı bir geçti azıcık kasıyor bazen oda eski olduğu içindir muhtemelen sağ ol tavsiye için.
Rica ederim, telefoncu bir arkadaş 10-12k’dan alırım dedi, belli bir süre sonra değiştirmek lazım artık. Telefon çıkalı yıllar olmuş. Hafif kasmalar normal bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…