iPhone 11 klavye kasıyor

moonandsun

Kilopat
Yer
İzmir, Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba değerli okurlar, iPhone 11'i daha yeni 1 ay önce aldım ama yazı yazarken özellikle biraz fazla yazmışsam klavye otomatik kasmaya başlıyor ve sebebini anlamadım, yardımcı olabilecek var mı, nasıl geçer bu problem? Bazı reset işlemleri var onları yaptım ama düzelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba değerli okurlar, iPhone 11'i daha yeni 1 ay önce aldım ama yazı yazarken özellikle biraz fazla yazmışsam klavye otomatik kasmaya başlıyor ve sebebini anlamadım, yardımcı olabilecek var mı, nasıl geçer bu problem? Bazı reset işlemleri var onları yaptım ama düzelmiyor.

Sorun senin telefonla alakalı olabilir. Fakat diğer durumlar genelde şarj azken, düşük güç modundayken, ısınmışken, telefon depoloma kapasitesi doluyken olabiliyor. Fakat bunlar genelde anlık olan şeyler. Sizinki hep böyle ise servise yollamayı düşünebilirsiniz.

Bazı sitelerde oluyor bende de çoğunda olmuyor.
Whatsapp’da oluyordu internetle alakalı oldu diye düşündüm ama notlarda da olunca dikkatimi çekti başta böyle bir problem yoktu 15 gün falan geçtikten sonra başladı.

Ben hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım. iOS 15.7.1'deyim.
iOS 16.2 benimki

Sorun senin telefonla alakalı olabilir. Fakat diğer durumlar genelde şarj azken, düşük güç modundayken, ısınmışken, telefon depoloma kapasitesi doluyken olabiliyor. Fakat bunlar genelde anlık olan şeyler. Sizinki hep böyle ise servise yollamayı düşünebilirsiniz.
Diğer durumlarla alakalı olduğunu sanmıyorum, eğer birazdaha yaşamaya devam edersem servis seçeceğini düşüneceğim teşekkür ederim.

Hocam özellikle yazdığınız metin uzayınca kasabilir ancak birkaç saniye sonra toparlıyor. Servislik bir olay olduğunu düşünmüyorum şahsen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı