barissyaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 2.978 Yer İstanbul 20 Eylül 2023 #1 Cihazı 1 sene önce satın aldım iOS 17 sonrası bazen parlaklığı arttırırken, YouTube'a girerken kasma yaşıyorum. Cihazdaki uygulamalar, resimler, gizli albümdeki resimleri yani her şeyi yedekleyip nasıl sıfırlarım?
Cihazı 1 sene önce satın aldım iOS 17 sonrası bazen parlaklığı arttırırken, YouTube'a girerken kasma yaşıyorum. Cihazdaki uygulamalar, resimler, gizli albümdeki resimleri yani her şeyi yedekleyip nasıl sıfırlarım?
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 20 Eylül 2023 #2 iCloud'dan yedekleme yapıp sürüm düşürüp yedeklemeyi geri yükleyebilirsin.
R ru1ns Kilopat Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 83 Çözümler 1 20 Eylül 2023 #3 Bu videodaki arkadaş yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videodaki arkadaş yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
barissyaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 2.978 Yer İstanbul 20 Eylül 2023 #4 Dessa dedi: iCloud'dan yedekleme yapıp sürüm düşürüp yedeklemeyi geri yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yedeklemeyi yaptım fakat sürüm düşürmeyi anlamadım hocam ayarlardan sıfırla desem olurmu ?
Dessa dedi: iCloud'dan yedekleme yapıp sürüm düşürüp yedeklemeyi geri yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yedeklemeyi yaptım fakat sürüm düşürmeyi anlamadım hocam ayarlardan sıfırla desem olurmu ?
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 20 Eylül 2023 #5 barissyaa dedi: Yedeklemeyi yaptım fakat sürüm düşürmeyi anlamadım hocam ayarlardan sıfırla desem olurmu ? Genişletmek için tıkla... Hayır bilgisayara bağlayıp 3uTools indirip, Firmware kısmında iOS 16'nın ( son sürümü) indireceksin. Oradan sıfırlacaksın çok basit ve sade arayüzü.
barissyaa dedi: Yedeklemeyi yaptım fakat sürüm düşürmeyi anlamadım hocam ayarlardan sıfırla desem olurmu ? Genişletmek için tıkla... Hayır bilgisayara bağlayıp 3uTools indirip, Firmware kısmında iOS 16'nın ( son sürümü) indireceksin. Oradan sıfırlacaksın çok basit ve sade arayüzü.