iPhone 11 kurtarma modundan çıkılmıyor

CyberNexus

Hectopat
İyi günler. Cihazım iPhone 11. az önce sürümünü düşürdüm, şimdi de kurtarma modundan çıkamıyorum. Deniyorum deniyorum tekrar kurtarma moduna giriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

16.2'den 15.6'ya

Dönmen imkansız. Muhtemelen 3U Tools programı ile denediğini düşünüyorum oda telefonu kurtarma modunda bıraktı. 15.6'nın imzası kapalı dönemezsiniz. iTunes ile son sürüme tekrar yükleyin kurtarma modunu iTunes görecektir ve size iOS 16 sürümünü yüklücektir tekrar cihaz açılır.

He anladım ya aslında bende sizin gibi düşünüyordum. Sonuçta kaç ay önceki sürüm. Aslında 3U Tools programı ile denedim her şey olmuştu, her şey yolundaydı ama ondan sonra cihaz açılmamaya başladı, sürekli kurtarma moduna girmeye başladı. Teşekkürler.

O sürüm imzalı olmadığı için 3U Tools Apple'dan o sürümü doğrulayamadı imzası kapalı olduğu için cihazda kurtarma modunda kaldı. Doğrulasaydı açılırdı.

O sürüm imzalı olmadığı için 3U Tools Apple'dan o sürümü doğrulayamadı imzası kapalı olduğu için cihazda kurtarma modunda kaldı. Doğrulasaydı açılırdı.

Aynen öyle olduğunu düşünüyorum. Şu an iTunes da indiriyorum son sürümü, ama kurtarma modundayken umarım olur.

Kurtarma modundayken telefonu iTunes gördüyse sorun yok bağlı kalsın telefon kabloyla o halleder.
Aynen gördü. Şu an şöyle diyor;
iTunes, bu iPhone için bir yazılım güncelleme indiriyor. İndirme tamamlandıktan sonra onu yükleyecektir.
Başka işlem yapamıyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…