CyberNexus Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 772 Çözümler 2 25 Ocak 2023 #11 ReloadingData dedi: Aynen. Genişletmek için tıkla... Allah Allah olmadı ama gene. En iyisi ben ipsw.me'den yükleyeyim son sürümü. Yükleniyor şu an 16.3 ipsw'den yüklüyorum, 5,7 GB.
ReloadingData dedi: Aynen. Genişletmek için tıkla... Allah Allah olmadı ama gene. En iyisi ben ipsw.me'den yükleyeyim son sürümü. Yükleniyor şu an 16.3 ipsw'den yüklüyorum, 5,7 GB.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.896 Çözümler 245 25 Ocak 2023 #12 CyberNexus dedi: Allah Allah olmadı ama gene. En iyisi ben ipsw. Me'den yükleyeyim son sürümü. Genişletmek için tıkla... Nasıl olmadı ne hatası aldınız?
CyberNexus dedi: Allah Allah olmadı ama gene. En iyisi ben ipsw. Me'den yükleyeyim son sürümü. Genişletmek için tıkla... Nasıl olmadı ne hatası aldınız?
CyberNexus Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 772 Çözümler 2 25 Ocak 2023 #13 ReloadingData dedi: Nasıl olmadı ne hatası aldınız? Genişletmek için tıkla... Bir dakika halletmeye çalışıyorum döneceğim. ReloadingData dedi: Nasıl olmadı ne hatası aldınız? Genişletmek için tıkla... Şu an cihaz beyaz ekranda ve 16.3 yüklendi ama şu an beyaz ekran bir şekilde ''verileri kurtarmaya çalışıyor'' yazıyor, bekliyorum. Son düzenleme: 25 Ocak 2023
ReloadingData dedi: Nasıl olmadı ne hatası aldınız? Genişletmek için tıkla... Bir dakika halletmeye çalışıyorum döneceğim. ReloadingData dedi: Nasıl olmadı ne hatası aldınız? Genişletmek için tıkla... Şu an cihaz beyaz ekranda ve 16.3 yüklendi ama şu an beyaz ekran bir şekilde ''verileri kurtarmaya çalışıyor'' yazıyor, bekliyorum.