torpiaq Femtopat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #1 iPhone 11 kullanıyorum. Düz MagSafe özelliği var mı?
Bertolacci Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 546 Çözümler 1 Yer Istanbul 26 Nisan 2024 #2 Özellik iPhone 11 de yok ama şarj oluyor yine de.
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.481 Çözümler 28 26 Nisan 2024 #3 Kablosuz şarj oluyor ancak MagSafe özelliği iPhone 12 ile geliyor diye biliyorum.
torpiaq Femtopat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #4 Bertolacci dedi: Özellik iPhone 11 de yok ama şarj oluyor yine de. Genişletmek için tıkla... Mıknatıs gibi bişey takıp kullanıyolar bir videoda gördüm onu taksam bile kullanamaz mıyım?
Bertolacci dedi: Özellik iPhone 11 de yok ama şarj oluyor yine de. Genişletmek için tıkla... Mıknatıs gibi bişey takıp kullanıyolar bir videoda gördüm onu taksam bile kullanamaz mıyım?
torpiaq Femtopat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #6 mr.Ghost dedi: Yok! Genişletmek için tıkla... Sakin olun hocam tamam konu kapanmıştır Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2024
Bertolacci Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 546 Çözümler 1 Yer Istanbul 26 Nisan 2024 #7 torpiaq dedi: Mıknatıs gibi bir şey takıp kullanıyolar bir videoda gördüm onu taksam bile kullanamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin MagSafe iPhone 11'i şarj ediyor. Ama iPhone 12'den aşağı modelleri daha yavaş şarj ediyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MagSafe iPhone 11'in arkasına yapışması için MagSafe destekli kılıf alabilirsin veya MagSafe aparatı alabilirsin. https://www.hepsiburada.com/baseus-halo-series-miknatisli-magsafe-icin-miknatisli-metal-halka-aparati-pcch000012-pm-HBC00002PBDUF
torpiaq dedi: Mıknatıs gibi bir şey takıp kullanıyolar bir videoda gördüm onu taksam bile kullanamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin MagSafe iPhone 11'i şarj ediyor. Ama iPhone 12'den aşağı modelleri daha yavaş şarj ediyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MagSafe iPhone 11'in arkasına yapışması için MagSafe destekli kılıf alabilirsin veya MagSafe aparatı alabilirsin. https://www.hepsiburada.com/baseus-halo-series-miknatisli-magsafe-icin-miknatisli-metal-halka-aparati-pcch000012-pm-HBC00002PBDUF
torpiaq Femtopat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #8 Bertolacci dedi: Kullanabilirsin MagSafe iPhone 11'i şarj ediyor. Ama iPhone 12'den aşağı modelleri daha yavaş şarj ediyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam adamın kullandığı pro max versiyonu benimki düz 11
Bertolacci dedi: Kullanabilirsin MagSafe iPhone 11'i şarj ediyor. Ama iPhone 12'den aşağı modelleri daha yavaş şarj ediyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam adamın kullandığı pro max versiyonu benimki düz 11
Bertolacci Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 546 Çözümler 1 Yer Istanbul 26 Nisan 2024 #9 torpiaq dedi: Hocam adamın kullandığı Pro Max versiyonu benimki düz 11. Genişletmek için tıkla... Fark etmiyor hocam 11 Pro Max'te MagSafe desteklemiyor zaten.
torpiaq dedi: Hocam adamın kullandığı Pro Max versiyonu benimki düz 11. Genişletmek için tıkla... Fark etmiyor hocam 11 Pro Max'te MagSafe desteklemiyor zaten.