iPhone 11 mi yoksa Redmi Note 13 Pro+ mı?

Dostum bende Redmi Note 12 Pro 4G var telefon fiyatına göre bayağı iyi sen ek olarak 13 Pro ve 5G alacaksın o telefonu iPhone 11 ile karşılaştırma gerek yok Redmi al.

Dostum bende Redmi Note 12 Pro 4G var telefon fiyatına göre bayağı iyi sen ek olarak 13 Pro ve 5G alacaksın o telefonu iPhone 11 ile karşılaştırma gerek yok Redmi al.

5G modeli daha kötü işlemci olarak.

Maalesef ki bu modelde daha yüksek AnTuTu puani alıyor 4G modeli. Hem zaten ülkeye 5G gelene kadar GTA 7 çıkar.

Bende Note 13 Pro almıştım fakat iade ettim Android ile iOS kıyaslanamaz kesinlikle iPhone X telefonum vardı önceden hem oyun performansı hem sosyal medya iPhone öneririm. Kamera da daha iyi.

Bende Note 13 Pro almıştım fakat iade ettim Android ile iOS kıyaslanamaz kesinlikle iPhone X telefonum vardı önceden hem oyun performansı hem sosyal medya iPhone öneririm. Kamera da daha iyi.

Bir sıkıntı olmalı hocam ben Redmi Note 12 Pro 5G ile daha yüksek FPS alıyorum iPhone 11'den Pubgde

Bende xr dan geçiş yapacağım tabikide ios farklı bir olay ama pro plus da cezbetti biraz

Bir sıkıntı olmalı hocam ben Redmi Note 12 Pro 5G ile daha yüksek FPS alıyorum iPhone 11'den PUBG'de.

Vallahi bilmiyorum kişiden kişi'ye değişebilir. Hoşuma gitmedi nedense sadece be iOS daha optimize geldi bana Android'den.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…