İyi günler iPhone 8 Plus kullanıyorum ve yakınım bana iPhone 11'ini verecek fakat tüm veriler uygulamalar iCloud hesabı vs. duruyor, kendim sıfırlasam bir sıkıntı çıkar mı? O telefonda baska iCloud hesabı acık onu kaldırıp kendinimkini koyabilir miyim? Herhangi bir sorun olur mu?
İyi günler iPhone 8 Plus kullanıyorum ve yakınım bana iPhone 11'ini verecek fakat tüm veriler uygulamalar iCloud hesabı vs. duruyor, kendim sıfırlasam bir sıkıntı çıkar mı? O telefonda baska iCloud hesabı acık onu kaldırıp kendinimkini koyabilir miyim? Herhangi bir sorun olur mu?
Cihazın içerisinde bulunan iCloud hesabını şifresini bilmeniz gerekli ayarlar kısmından öncelikle iCloud hesabından çıkış yapmalısınız sıfırlama yapmadan önce çıkış yapmadan sıfırlarsanız cihaz kilitlenir, sonrasında fabrika ayarlarına sıfırla yapıp kendi iCloud hesabınızı girip temiz kurulum yapabilirsiniz.
Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın, ICloud'dan ve App Store'den cıkıs yaptım, ayarlarda tüm verileri sil gibi bir şey vardı oradan reset attım herhangi bir problem yok saunlık, teşekkürler yardımınız için.