uuua Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 838 Çözümler 1 7 Temmuz 2023 #1 3 ay önce iPhone 11 aldım isterim ki 3-4 yıl gitsin sadece PUBG oynuyorum sizce kaç sene dayanır?
S scnt25 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.850 Çözümler 10 7 Temmuz 2023 #2 uuua dedi: 3 ay önce iPhone 11 aldım isterim ki 3-4 yıl gitsin sadece PUBG oynuyorum sizce kaç sene dayanır? Genişletmek için tıkla... iOS 18'e kadar alacağını düşünürsek ve diğer uygulamaların desteği ile hesaplarsak 3-4 yıl rahat götürür.
uuua dedi: 3 ay önce iPhone 11 aldım isterim ki 3-4 yıl gitsin sadece PUBG oynuyorum sizce kaç sene dayanır? Genişletmek için tıkla... iOS 18'e kadar alacağını düşünürsek ve diğer uygulamaların desteği ile hesaplarsak 3-4 yıl rahat götürür.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2023 #3 3-4 sene içinde sadece PUBG oynayacaksanız götürür ama o fiyata çok daha iyi telefonlar var. Yanlış karar vermişsiniz.
3-4 sene içinde sadece PUBG oynayacaksanız götürür ama o fiyata çok daha iyi telefonlar var. Yanlış karar vermişsiniz.
Osmanbnm Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 509 Çözümler 3 7 Temmuz 2023 #4 Yazılım desteği ve cihaz ömrü ayrı terimlerdir. Yazılım güncellenmesi almayan telefonlar kullanılmıyor diye birşey yok. Yazılım desteği ne zaman son bulur halen resmî bir açıklama o yüzden sayısal rakam vermek yanıltıcı olur diye düşünüyorum.
Yazılım desteği ve cihaz ömrü ayrı terimlerdir. Yazılım güncellenmesi almayan telefonlar kullanılmıyor diye birşey yok. Yazılım desteği ne zaman son bulur halen resmî bir açıklama o yüzden sayısal rakam vermek yanıltıcı olur diye düşünüyorum.
Wrexyz Hectopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 2.227 Çözümler 10 7 Temmuz 2023 #5 PUBG oynatacak ne cihazlar vardı o fiyatlara hocam...
uuua Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 838 Çözümler 1 7 Temmuz 2023 #6 LegendaryDevilHunter dedi: 3-4 sene içinde sadece PUBG oynayacaksanız götürür ama o fiyata çok daha iyi telefonlar var. Yanlış karar vermişsiniz. Genişletmek için tıkla... PUBG bırakmayı da düşünüyorum bırakırsam bu süre ne kadar uzar? Wrexyz dedi: PUBG oynatacak ne cihazlar vardı o fiyatlara hocam... Genişletmek için tıkla... Normalde PUBG için almadım.
LegendaryDevilHunter dedi: 3-4 sene içinde sadece PUBG oynayacaksanız götürür ama o fiyata çok daha iyi telefonlar var. Yanlış karar vermişsiniz. Genişletmek için tıkla... PUBG bırakmayı da düşünüyorum bırakırsam bu süre ne kadar uzar? Wrexyz dedi: PUBG oynatacak ne cihazlar vardı o fiyatlara hocam... Genişletmek için tıkla... Normalde PUBG için almadım.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2023 #7 uuua dedi: PUBG bırakmayı da düşünüyorum bırakırsam bu süre ne kadar uzar? Normalde PUBG için almadım. Genişletmek için tıkla... Ne için aldınız? Ne yapacaksınız?
uuua dedi: PUBG bırakmayı da düşünüyorum bırakırsam bu süre ne kadar uzar? Normalde PUBG için almadım. Genişletmek için tıkla... Ne için aldınız? Ne yapacaksınız?
uuua Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 838 Çözümler 1 7 Temmuz 2023 #8 LegendaryDevilHunter dedi: Ne için aldınız? Ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Normalde sadece sosyal medya kullanıyordum köye gelince sıkıldım PUBG indireyim demiştim.
LegendaryDevilHunter dedi: Ne için aldınız? Ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Normalde sadece sosyal medya kullanıyordum köye gelince sıkıldım PUBG indireyim demiştim.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2023 #9 uuua dedi: Normalde sadece sosyal medya kullanıyordum köye gelince sıkıldım PUBG indireyim demiştim. Genişletmek için tıkla... Çok rahat senelerce götürür o zaman.
uuua dedi: Normalde sadece sosyal medya kullanıyordum köye gelince sıkıldım PUBG indireyim demiştim. Genişletmek için tıkla... Çok rahat senelerce götürür o zaman.
uuua Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 838 Çözümler 1 7 Temmuz 2023 #10 LegendaryDevilHunter dedi: Çok rahat senelerce götürür o zaman. Genişletmek için tıkla... 4-5 ay daha oynasam 5 sene gider mi? Günde 3 saat falan oynuyorum bazen 4 oluyor
LegendaryDevilHunter dedi: Çok rahat senelerce götürür o zaman. Genişletmek için tıkla... 4-5 ay daha oynasam 5 sene gider mi? Günde 3 saat falan oynuyorum bazen 4 oluyor