iPhone 11 ne zaman satılmalı?

Kanka bence çok istiyorsun adam 2.ele o kadar para verene kadar 0 alır zaten, ben sıfırı 16k iken 11 e koymuştum şimdide 12- 12-5 civarına koymayı düşünüyorum ki benimki garantili 1 sene batarya %93
Anladım da kanka batarya 100 işte benim 90 lara düştü mü 1 gün hayatta dayanmıyo yne bakıcam tekliflere

Anladım da kanka batarya 100 işte benim 90 lara düştü mü 1 gün hayatta dayanmıyo yne bakıcam tekliflere
Dayanıyor kanka merak etme %83 olupta 1 gün kullanan arkadaşım var önceki iphone lar gibi değil ip11 çok daha iyi bu konuda. Ama dediğim gibi sen çok istiyorsun kimse almaz yani o fiyatlara.

Kanka bence çok istiyorsun adam 2.ele o kadar para verene kadar 0 alır zaten, ben sıfırı 16k iken 11 e koymuştum şimdide 12- 12-5 civarına koymayı düşünüyorum ki benimki garantili 1 sene batarya %93
Anladım da kanka batarya 100 işte benim 90 lara düştü mü 1 gün hayatta dayanmıyoo
Dayanıyor kanka merak etme %83 olupta 1 gün kullanan arkadaşım var önceki iphone lar gibi değil ip11 çok daha iyi bu konuda. Ama dediğim gibi sen çok istiyorsun kimse almaz yani o fiyatlara.
anladım sağol tavsiye için

ÖTV indirimi söz konusu. Seçim de yaklaşırken bu yönde bi' hamle yapılırsa sıfır telefon fiyatlarında ciddi düşüş yaşanabilir.

Türkiye'de bu kadar emin konuşabilmek de gülünç. Hem de daha kısa bir süre önce EYT açıklanmışken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…