iPhone 11 ölü piksel sorunu yüzünden ekran değiştirilmeli mi?

Orijinal Apple servisine götürün ve değiştirin bence. Zamanla ölü pikselin çoğalma ihtimali var.

Şu anda iki tane görebildiğim dahasını kaldıramam

Muhtemelen direkt telefonu yenilerler hocam. Ayrıca garantisi varsa istediği kadar sorun çıksın Apple hızlı ve sürekli yardım ediyor.

Şu anlık söylenen sadece ekran değişimi, ama servis sürecinde başka sorun yaşanırsa başka bir merkeze yönlendirilip orada kontrolleri yapılıyormuş düzelmeyecek bir şey ise değişim yapılır sadece dediler.

Ekranı değişimi yapmanı tavsiye ederim.

Aynı sorun bende de var maalesef benimkisi de 8 aylık cihaz.

markalarını satıyorlar sadece kaliteleri falan pazarlama stratejisi belli ki hangi marka olursa olsun işini görecek bir şey almak en mantıklısı abartı fiyatlılarda beklenilern kalite yok.

Aynı sorun bende de var malesef benimkisi de 8 aylık cihaz
Hocam 11 kullanıcısı olarak sol köşede pixel kararması nedeniyle ekran değişimi yapıldı 3 kez ücretsiz bir şekilde ve yine aynı sorundan muzdaripim, 4. defa garanti kapsamında ekran değişim teklif ettiler ancak bu sefer kabul etmeyerek tüketici heyetine başvurdum cihazın aynısı veya halefiyle değiştirilmesi adına (garantim ağustosta doluyor ve denenmişi denemek istemiyorum), şuan bekleme süresinden kaynaklı cevap bekliyorum ancak eğer heyetten ve heyetin arabuluculuğundan bir karar çıkartamazsam tüketici mahkemesine başvuruyla devam edeceğim.
Aldığımdan beri bu sorunu yaşıyorum ve birden fazla kere tekrarlandı birçok kere ekran değiştirilmesine rağmen tamiri sağlanamadı, size de en azından ekran değişimi hakkından yararlanmanızı öneririm.

Eğer Apple Yetkili Servisinde veya FPPRO gibi kalitesini belli eden (orijinal çıkma ekran kullanan) yerlerde değiştirmeyecekseniz kalsın hocam. Yan sanayi ekranlar cidden çok kalitesiz orijinalden geçerseniz üzülürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…