iPhone 11 orijinal şarj aleti ile yavaş şarj oluyor

shechina

Hectopat
Daha fazla  
Normalde telefonumu 20W çakma şarj aleti ve adaptör ile şarj ediyordum şimdi yeni (orijinal olduğuna eminim Amazon'dan aldım) Apple'ın kendi 20W adaptörünü aldım. Kablosunu sipariş etmedim kuzenim bende lightning kablo var dedi onu veririm ben sana demişti. Bugün kabloyu kuzenimden aldım daha yeni de şarja koyayım dedim telefonumu. Normalde çakma ile şarj ettiğimde çok çabuk şarj oluyordu yaklaşık 1-1.30 saat içerisinde. Ama bunu yaklaşık 2 saat önce şarja koymama rağmen yarısını bile doldurmadı daha bu neden olur acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim telefonda böyle yapıyordu hatta şarjda olmasına rağmen şarj azalıyordu. Lighting girişini temizledim içinden yumak yumak giysi pamuğu çıktı ve sorun düzeldi. Siz de temizleyin isterseniz kürdan yardımıyla alt kısıma dikkat edin sokete değdirmeden telefon kapalıyken yapın.

Orijinal kablo hocam.

Hocam ama anlamadigim cakma olanda niye boyle bir sıkıntı yok?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyileştirilmiş pil şarjını kapat öyle şarja tak dene eğer olmazsa adaptörde sorun vardır ben alacakken Amazon'da gördüm daha uygundu hem de Amazon kendi satıyordu ama çakma olduğuna dair yorumlar okumuştum o yüzden direkt gürgençlerden aldım ben.

orijinal olduğuna eminim hocam ya. her türlü ayrıntısına kadar inceledim. şarj konusunu sizin dediğiniz gibi bir daha deneyeceğim eğer yine uzun sürede bir şarj dolumu olursa iade ederim.

Orijinal olduğuna eminim hocam ya. Her türlü ayrıntısına kadar inceledim. Şarj konusunu sizin dediğiniz gibi bir daha deneyeceğim eğer yine uzun sürede bir şarj dolumu olursa iade ederim.

Amazon'da bazı kişiler başlıkta şarj girişi kısımının orada Apple logosu yok demişti mesela hatta buna dair fotoğraf da görmüştüm pek mantıklı gelmedi ama telefona o kadar para verince 100 TL için riske atmadım bir kontrol et yine de ama şöyle bir durum var ben mesela bir kere öğlen şarja taktım telefonu 30 dakikada %5 şarj etti çünkü iyileştirilmiş şarj açıktı bende ve ben telefonumu sadece gece yatmadan şarja takıyorum telefon o şekilde öğrendi şarj etme düzenimi gece takınca sabaha kadar dolacak şekilde yavaş yavaş ediyor şarjı zarar görmesin diye pil gidip öğlen takınca da bu sefer şarj yavaş etmeye başladı gittim kapattım pil şarjını geçici olarak düzeldi muhtemelen sendeki sorun da o

anladım hocam geri dönüş sağlarım eyvallah.

hocam bu durum normal değil bence şaka mı bu????

fotoğraf nedense şuanda ekleyemiyorum. telefonu tam olarak saat kacta koyduğumu hatirlamiyorum ama 20-21 arası gösteriyor. tam olarak dolum saat 03-04 olarak gösteriyor????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…