raskolsikov Kilopat Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #1 Telefon sıfır alındı, bir hafta oldu.
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 16 Ekim 2024 #21 Emir Bozat dedi: Servis uyarısını kalibrasyon yaptığı için veriyor, kalibrasyon işlemi bittiği zaman hakkında bölümündeki servis yazısıda kalkacaktır. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok. Kaynak gösterin, hangi iphone kullanıcısı yaşamış bu durumu Ben10Ultimate dedi: Kalibrasyonun sürdüğünü gösteren işaret maksimum kapasitenin yanındaki "*" işaretidir. Genişletmek için tıkla... Burada da belirttim. Artı 0 Eksi
Emir Bozat dedi: Servis uyarısını kalibrasyon yaptığı için veriyor, kalibrasyon işlemi bittiği zaman hakkında bölümündeki servis yazısıda kalkacaktır. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok. Kaynak gösterin, hangi iphone kullanıcısı yaşamış bu durumu Ben10Ultimate dedi: Kalibrasyonun sürdüğünü gösteren işaret maksimum kapasitenin yanındaki "*" işaretidir. Genişletmek için tıkla... Burada da belirttim.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 16 Ekim 2024 #22 Ben10Ultimate dedi: Öyle bir şey yok. Kaynak gösterin, hangi iphone kullanıcısı yaşamış bu durumu Burada da belirttim. Genişletmek için tıkla... Google'a bakındım ama birşey bulamadım, Servis yazısı yüksek ihtimal onla alakılıdır. Başka ne ile alakalı olacak? Artı -1 Eksi
Ben10Ultimate dedi: Öyle bir şey yok. Kaynak gösterin, hangi iphone kullanıcısı yaşamış bu durumu Burada da belirttim. Genişletmek için tıkla... Google'a bakındım ama birşey bulamadım, Servis yazısı yüksek ihtimal onla alakılıdır. Başka ne ile alakalı olacak?
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 16 Ekim 2024 #23 Emir Bozat dedi: Google'a bakındım ama bir şey bulamadım, servis yazısı yüksek ihtimal onunla alakılıdır. Genişletmek için tıkla... Bilmeden konuşuyorsunuz çünkü. Muhtemelenlerinizle insanlara yanlış bilgi vermeyin. Artı 0 Eksi
Emir Bozat dedi: Google'a bakındım ama bir şey bulamadım, servis yazısı yüksek ihtimal onunla alakılıdır. Genişletmek için tıkla... Bilmeden konuşuyorsunuz çünkü. Muhtemelenlerinizle insanlara yanlış bilgi vermeyin.
ahmetakn0 Yoctopat Katılım 29 Ekim 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #24 raskolsikov dedi: Telefon sıfır alındı, bir hafta oldu. Eki Görüntüle 2307967 Eki Görüntüle 2307973 Genişletmek için tıkla... servis yazisi gittimi acaba ? ayni sorunu bende yasiyorum. Artı 0 Eksi
raskolsikov dedi: Telefon sıfır alındı, bir hafta oldu. Eki Görüntüle 2307967 Eki Görüntüle 2307973 Genişletmek için tıkla... servis yazisi gittimi acaba ? ayni sorunu bende yasiyorum.