iPhone 11 pil sağlığı hızlı düşüyor

Makaleler
2
Son güncellemeden sonra pil sağlı aynı ay içinde birer birer toplam %4 düştü. Normalde %100 sağlığı vardı.
Bunu nasıl yavaşlatabilirim? 500 tam doldurma olayı olmadan %80 olursa ücretsiz değişim oluyor mu?

Hocam bende iPhone 11 alalı 5 ay oldu birkaç maddeyi uygulayarak sadece %1 düşmesini sağlayabildim onlardan bahsedeceğim fakat değişim konusunda şu fotoğraf dışında bir şey görmedim:

Uyguladığım taktikler;
  • %20-%90 aralığında şarj etmek.
  • Şarj edilirken oyun, sosyal medya ile ilgilenmemek (diyorum ama 4 saat WhatsApp konuşması gerçekleştirmiştim)
  • Düşük güç modunu kullanmamak.

Fotoğrafta bahsedileni okumuşsunuz sanırsam arızalı pil sanırsam %80 sağlığa sahip pil demek değil. %79 olursa acaba? Bilgili dostlarımız yazarsa iyi olur.

Pille alakalı bir sayfa oluşturmuşlar, oraya bakabilirsiniz. Servis ücreti bu kadarmış iPhone 11 için.

Hocam yapacak bir şey yok, bildiğim kadarıyla pil sağlığı logaritmik olarak düşüyor. Düşüş hızı gittikçe yavaşlayacaktır. Pilde fazla kullanmamaya bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…