Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.222 Makaleler 3 Çözümler 13 25 Mayıs 2022 #11 Elementor dedi: Arkadaşının araba galerisi dükkanında çalışıyor.. Bağımsız olarak da Al-sat yapıyor diyebilirim.. Genişletmek için tıkla... Bence kendisinden önce sana almak gibi bir jest yapabilirmiş . Mesleği sorma amacım buydu, yanlış anlaşılma olmasın.
Elementor dedi: Arkadaşının araba galerisi dükkanında çalışıyor.. Bağımsız olarak da Al-sat yapıyor diyebilirim.. Genişletmek için tıkla... Bence kendisinden önce sana almak gibi bir jest yapabilirmiş . Mesleği sorma amacım buydu, yanlış anlaşılma olmasın.
Jave Centipat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 216 25 Mayıs 2022 #12 Hayırlı olsun. Hep bu sevinçle kalman dileğiyle.
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 25 Mayıs 2022 #13 Darqx dedi: Bence kendisinden önce sana almak gibi bir jest yapabilirmiş . Mesleği sorma amacım buydu, yanlış anlaşılma olmasın. Genişletmek için tıkla... Ona hiç bahsetmedim. Bahsetme gibi bir dürtüyü kendimde bulamadım. Ama isteseydim alabilirdi. Böylesi daha iyi oldu Jave dedi: Hayırlı olsun. Hep bu sevinçle kalman dileğiyle. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim..
Darqx dedi: Bence kendisinden önce sana almak gibi bir jest yapabilirmiş . Mesleği sorma amacım buydu, yanlış anlaşılma olmasın. Genişletmek için tıkla... Ona hiç bahsetmedim. Bahsetme gibi bir dürtüyü kendimde bulamadım. Ama isteseydim alabilirdi. Böylesi daha iyi oldu Jave dedi: Hayırlı olsun. Hep bu sevinçle kalman dileğiyle. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim..
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 25 Mayıs 2022 #14 Hayırlı olsun.