iPhone 11 Pro kullanıyorum ve ekranında sorun yaşadığım için değiştirdim (orj değil).renk farkı aşırı fazla var ve fotoğraflar olsun görüntü olsun kötü gözüküyor bunu nasıl düzeltebilirim fabrika ayarlarıyla veya yazılım güncellemesiyle düzelecek bir şey midir?
iPhone 11 Pro kullanıyorum ve ekranında sorun yaşadığım için değiştirdim (orj değil).renk farkı aşırı fazla var ve fotoğraflar olsun görüntü olsun kötü gözüküyor bunu nasıl düzeltebilirim fabrika ayarlarıyla veya yazılım güncellemesiyle düzelecek bir şey midir?
Ekranı yan sanayi büyük ihtimalle abimde aynı telefonu kullanıyor ekranı değişmemiş renk sorunu yok sen kullan bir süre değiştir onu orijinal ekranla gözün alışmasın bu haline.
Merhaba hocam. Piyasada orijinal ekran bulamazsın fakat ekran dışında başka tarafları arızalı 11 Pro'lardan alıp ekranını takıp çıkma ekran olarak takarsın ve orijinal olur. Başka seçeneğin yok orijinal taktığını iddia edenler hikaye. Bu ekranı nerede taktırdıysanız da takan kişi kötü bir ekran kullanmış belli ki.