M Muhammed Emin345 Decapat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #1 Arızalı Cep Telefonu ve Yedek Parçalar sahibinden.com'da Arızalı cep telefonu modelleri uygun fiyatları, çeşitli marka seçenekleri ile yedek parça alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu iPhone alınır mı?
Arızalı Cep Telefonu ve Yedek Parçalar sahibinden.com'da Arızalı cep telefonu modelleri uygun fiyatları, çeşitli marka seçenekleri ile yedek parça alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu iPhone alınır mı?
Ivar Ragnarssonn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 1.425 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ3-12100F Kingston hyperx fury black 16GB - 8GB (24GB) MSI GAMING GTX 1050Ti 4GB 120 GB WD SSD 1 TB Toshiba HDD Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv teknikeri 4 Nisan 2022 #2 Yurt dışı cihazı kayıt ettirmek için bir o kadar daha ücret ödemen gerekiyor, ben şahsen almazdım.
R ryuz4ki Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 377 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #3 Eğer sorunu yoksa çok iyi fiyat zaten 3K falan TR geçirmek 6K'ya 11 Pro Max. Ekranı kırıkmış yeni gördüm. Eğer etkisi yoksa al derim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2022
Eğer sorunu yoksa çok iyi fiyat zaten 3K falan TR geçirmek 6K'ya 11 Pro Max. Ekranı kırıkmış yeni gördüm. Eğer etkisi yoksa al derim.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 4 Nisan 2022 #4 Ben güvenmezdim şahsen. Masrafı da var, nakit kadar vakitte alır bu cihaz tavsiye etmem açıkçası.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #5 Bir o kadar dâhâ kayıt ücreti ve ekran tamir masrafı var. 8 kağıdı bulur herhalde.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.054 Çözümler 51 4 Nisan 2022 #6 Muhammed Emin345 dedi: Arızalı Cep Telefonu ve Yedek Parçalar sahibinden.com'da Arızalı cep telefonu modelleri uygun fiyatları, çeşitli marka seçenekleri ile yedek parça alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu iPhone alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hem iCloud var, hem yurt dışı, hem de ekran kırık. Ve bir telefonu öyle kafanız estiği gibi kayıt ettiremezsiniz öncellikle yurt dışına çıkmış olmanız gerekiyor son 3 ay içinde vs. vs.
Muhammed Emin345 dedi: Arızalı Cep Telefonu ve Yedek Parçalar sahibinden.com'da Arızalı cep telefonu modelleri uygun fiyatları, çeşitli marka seçenekleri ile yedek parça alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu iPhone alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hem iCloud var, hem yurt dışı, hem de ekran kırık. Ve bir telefonu öyle kafanız estiği gibi kayıt ettiremezsiniz öncellikle yurt dışına çıkmış olmanız gerekiyor son 3 ay içinde vs. vs.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 4 Nisan 2022 #7 Cihaz her açıdan çöp. iCloud kilitli, yurt dışı ve ekran kırık zaten bir ürünü gerektiğinden ucuz gördüyseniz mutlaka sorunu vardır, bulaşılmaz.
Cihaz her açıdan çöp. iCloud kilitli, yurt dışı ve ekran kırık zaten bir ürünü gerektiğinden ucuz gördüyseniz mutlaka sorunu vardır, bulaşılmaz.