iPhone 11 Pro Max alınır mı?

@ilkerars, sırf üst model cihazları satsın diye alt modellerini yavaşlatan bir firmadan bahsediyoruz. Bunun telefonu mu ömürlük olacak? Bütçeniz bandında S23, S24 gibi cihazlara bakabilirsiniz.

@ilkerars, sırf üst model cihazları satsın diye alt modellerini yavaşlatan bir firmadan bahsediyoruz. Bunun telefonu mu ömürlük olacak? Bütçeniz bandında S23, S24 gibi cihazlara bakabilirsiniz.

Hocam POCO 6Xpro alınır mı? Onun yerine ileride anakart arızası olur diyenler var.

@ilkerars, cihazı kullanım amacınız nedir? Ne için alacaksınız? iPhone 11 Pro Max'ten bu seviyeye düşmeniz de garip geldi.

Maksimum 1-2 sene daha güncelleme alacak bir telefona bu kadar para bayılmak akıl kârı değil. İkinci el S23 bakın. Performans olarak daha başarılı.

Maksimum 1-2 sene daha güncelleme alacak bir telefona bu kadar para bayılmak akıl kârı değil. İkinci el S23 bakın. Performans olarak daha başarılı.

2.el pahalı geldi 18 k bütçem var kamerası iyi ve 1 günü rahat çıkaran telefon lazim.

Ben 20-25 verebilecek durumda olsam,ihtiyacım yokta. Olsam,en kötü alacağım telefon samsung s23 olurdu. Ki en kötü diyorum,s23 kötüyse de vay halimize

2.el pahalı geldi 18 k bütçem var kamerası iyi ve 1 günü rahat çıkaran telefon lazim.
Sıfır veyahut ikinci el 18k’ya pocco x6 pro al. ‘Bence’ F/P telefonu. Ama herkesin görüşü farklı tabii.

@ilkerars, bulabilirseniz S23 ya da S23 FE mantıklı olur. S22 önermek isterdim de batarya yönünden sıkıntılı cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…