iPhone 11 Pro Max nereden alınır?

yildoo

Megapat
Daha fazla  
Sarı sitede arada bakıyorum yenilenmiş cihazlar oluyor. Acaba sizin tavsiye ettiğiniz yerler nelerdir? Bir adet almak istiyorum. Satın alıp memnun olan arkadaşlar yönlendirme yaparsa mutlu olurum. Yurt dışı cihaz. 12 de olabilir.

Satın almadım fakat sarı sitede temizlerini bulabilirsiniz. Easycep'de eğer yenilenmiş şekilde satılıyorsa sakın internetten sipariş etmeyin. Şubeye gidip var mı diye bakın. Yoksa da getirilmesini isteyin. Çünkü eğer internetten sipariş ederseniz hangi parçalarının değiştiğini bilmeden sipariş etmiş oluyorsunuz.

Saturn de 11 Pro Max bulamadım ama bu 12'yi buldum.

Satın almadım fakat sarı sitede temizlerini bulabilirsiniz. EasyCep'de eğer yenilenmiş şekilde satılıyorsa sakın internetten sipariş etmeyin. Şubeye gidip var mı diye bakın. Yoksa da getirilmesini isteyin. Çünkü eğer internetten sipariş ederseniz hangi parçalarının değiştiğini bilmeden sipariş etmiş oluyorsunuz.

Hocam getirilmesini talep etmek nedir 🤣? Hem onların "bakanlık onaylı değişmiş parçalar" belgesi oluyor.

Türkiye'ye sipariş ediliyor mu saturn sitesinde? Bana Türkiye'de alacağım cihaz lazım.

Ediliyor hocam. Amazon'dan alır gibi cihazı alıyorsunuz bir de her zaman ki gümrük vergileri işte.

saturn.png

Saturn de 11 Pro Max bulamadım ama bu 12'yi buldum.

Hocam getirilmesini talep etmek nedir 🤣? Hem onların "bakanlık onaylı değişmiş parçalar" belgesi oluyor.
İnternet sitesinden alırken hangi parçaların değiştiğini bilmeden alıyorsunuz. Telefon elinize ulaştığı zaman o belgeye bakıp nelerin değiştiğini görüyorsunuz. Eğer şubeden alırsanız, nelerin değiştiğini daha satın almadan görüyorsunuz ve ona göre karar verebiliyorsunuz. Getirtme konusuna gelecek olursak, zamanında oradan telefon alacaktım ve şubeye sorduğumda internetteki ürünü bu şubeye getiririz isterseniz demişlerdi. Bursa/FSM şubesiydi.

Ediliyor hocam. Amazon'dan alır gibi cihazı alıyorsunuz bir de her zaman ki gümrük vergileri işte.

Eki Görüntüle 1919400
Bana pahalı gibi geldi. TR de satılan cihazlar daha uygun gibi sanırım. Teşekkürler. Gümrük vergisi ile uğraşılmaz 28 k ya geliyor cihaz. Burada kapalı kutu 14 Pro max zaten 30-35 k arası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı