iPhone 11 Pro Max pil sorunu

escobarhakan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iPhone 11 Pro Max cihazım var. Sürekli ısınmadan dolayı şarjı 100 yapmıyor. Pil sağlığı 87 görünüyor ama büyük ihtimalle pili orijinal değil ne önerirsiniz?

Pil sağlığı gözüküyorsa orijinaldir, malum yan sanayi pillerde pil sağlığı hep %100 görünmekte. Şarj olurken cihazı kullanma ve serin bir yerde şarj et. Ekstra olarak da Apple servisinde batarya değişimi yaptırabilirsin, ortalama 3500 TL gibi bir ücreti olması gerekiyor.

Eski bir cihaz için batarya değişimine değer mi sizce hocam?
Ve Zorluya gidersem bekletmeden değişirler mi?

@escobarhakan Randevulu çalışıyorlar, sana uygun bir saatte randevu alıp giderek değiştirebilirsin. Henüz %87 pil sağlığı gayet yeterli bence, ben %77 olmasına rağmen hala değiştirmedim, gayet iyi idare ediyor beni. Eğer yakın zamanda da telefonunu değiştirmek gibi bir düşüncen yoksa bence batarya yenilenmeli.

Merhaba arkadaşlar, iPhone 11 Pro Max cihazım var. Sürekli ısınmadan dolayı şarjı 100 yapmıyor. Pil sağlığı 87 görünüyor ama büyük ihtimalle pili orijinal değil ne önerirsiniz?

sıcak havalarda böyle olması normal pil süresinden memnunsan değiştirmene gerek yok, yeni pilde de bunu yapacak zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…