E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #21 Hakan Emin dedi: Dostlar herkese selam. iPhone 11 Pro Max mi yoksa 12 mi sizce? İkinci el alacağım ve pil ömürleri ikisinin de 85 civarında. İki cihaz da aynı para. Sizce hangi telefonu almalıyım? 11 promax büyük ekran ve üç kamerası ile şık gözüküyor. 12 ise daha yeni, normal kamerası daha iyi bir tık daha. Sizce hangisi ve neden? Genişletmek için tıkla... Büyük ekran, mükemmel batarya performansı, kamerada daha iyi portre ve Zoom önemli ise 11 Pro Max; 5G, güncellik, tek elle kullanım rahatlığı, kameralarda gece modu önemli ise 12 almanı tavsiye ederim.
Hakan Emin dedi: Dostlar herkese selam. iPhone 11 Pro Max mi yoksa 12 mi sizce? İkinci el alacağım ve pil ömürleri ikisinin de 85 civarında. İki cihaz da aynı para. Sizce hangi telefonu almalıyım? 11 promax büyük ekran ve üç kamerası ile şık gözüküyor. 12 ise daha yeni, normal kamerası daha iyi bir tık daha. Sizce hangisi ve neden? Genişletmek için tıkla... Büyük ekran, mükemmel batarya performansı, kamerada daha iyi portre ve Zoom önemli ise 11 Pro Max; 5G, güncellik, tek elle kullanım rahatlığı, kameralarda gece modu önemli ise 12 almanı tavsiye ederim.
E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #22 İkisi arasından 12 çok daha önde, Pro Max sadece daha iyi batarya performansı sağlıyor.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #23 en3s19 dedi: İkisi arasından 12 çok daha önde, Pro Max sadece daha iyi batarya performansı sağlıyor. Genişletmek için tıkla... 11 Pro Max'in kamerada telephoto lens sayesinde daha iyi Zoom ve portre avantajıda var.
en3s19 dedi: İkisi arasından 12 çok daha önde, Pro Max sadece daha iyi batarya performansı sağlıyor. Genişletmek için tıkla... 11 Pro Max'in kamerada telephoto lens sayesinde daha iyi Zoom ve portre avantajıda var.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #24 Batarya performansı senin için önemliyse 11 Pro Max alman daha iyi olur. Diğer türlü 12 daha mantıklı.
Batarya performansı senin için önemliyse 11 Pro Max alman daha iyi olur. Diğer türlü 12 daha mantıklı.
SualpSener Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 912 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #25 Zor bir seçim, ben ufak bir farkla 12 seçerdim. Tasarımı daha iyi, boyutu olması gereken ölçülerde, işlemcisi daha iyi, daha güncel.
Zor bir seçim, ben ufak bir farkla 12 seçerdim. Tasarımı daha iyi, boyutu olması gereken ölçülerde, işlemcisi daha iyi, daha güncel.