Merhaba 2. el bir iPhone almak istiyorum iPhone 11 Pro Max ve iPhone 12 arasında kaldım. Bataryası benim için önemli ama aralarında 1 saatten az bir kullanım süresi farkı varsa sorun değil ve bu telefonlar kaç yıl daha güncelleme alacak?
Iphone 11 IOS 18, Iphone 12 IOS 19'a kadar alır diye tahmin ediyorum. Eğer kamera ve batarsa önemliyse 11 Pro Max, güncellik ve daha iyi performans için Iphone 12.
iPhone 11 iOS 18, iPhone 12 iOS 19'a kadar alır diye tahmin ediyorum. Eğer kamera ve batarsa önemliyse 11 Pro Max, güncellik ve daha iyi performans için iPhone 12.
Hocam ben olsam ikisinin arasında 12 alırdım ben de geçtiğimiz günler 12 ve 13 mini arasında kalmıştım ama vereceğim para aynı olunca bende malum ülke şartlarında uzun ömürlü kullanmak için(güncelleme vs) tercihim 13 mini yanından olmuştu.
Merhaba 2. el bir iPhone almak istiyorum iPhone 11 Pro Max ve iPhone 12 arasında kaldım. Bataryası benim için önemli ama aralarında 1 saatten az bir kullanım süresi farkı varsa sorun değil ve bu telefonlar kaç yıl daha güncelleme alacak?