iPhone 11 Pro Max vs iPhone 12

Resul durmuş

Decapat
Daha fazla  
İkisi de aynı fiyat. Hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de o fiyata alınmaz hocam bana kalırsa seçim olacaksa Pro modeller daha iyidir.

20 yıldır iPhone kullanıcı olarak söylüyorum,'kişisel fikrim bu'
iPhone 12'nin işlemcisi daha ileride bu yüzden iPhone 12 tercih ederdim. Ancak illaki bu iki telefon başlığından yola çıkarak söylüyorum.
Eğer ki; 2 telefon harici niyetiniz varsa, fiyat olarak vazgeçebilirsiniz. Çünkü ciddi artışa uğradı, yine de iPhone 12 tercihim olacaktır. Daha güncel, daha ileriye dönük, işlemcisi ve GHz değeri daha yüksek iPhone 11 Pro Max'e göre. iPhone 12 tercihimdir.

Hocam ben 12 mini aldım ama kötü müdür ya?

Hocam ben 12 mini aldım ama kötü müdür ya?

Fiyat olarak kendini koruduğu ve arttığı sürece kötü bir telefon olduğunu düşünmüyorum, iPhone 12 Mini'lerin 2 kötü yanı var. Birincisi tartışmasız 'fiyattır.' ikincisi kesinlikle 'pilidir.'
Ancak şu ikisi sizi rahatsız etmiyorsa, ileride de değiştirecekseniz. Sizi gayet stabil götürür, ikinci telefonum iPhone 7 ve hala WhatsApp, normal işlerimi görüyor. Instagram, arama, fotoğraf vs. İnsanlar abartıyor. Ve çok taraflı takılıyor, bence gerek yok. Memnunsanız, elinizdekinin değerini bilip,'maalesef ki' artmasını bekleyin. Gün gelince, daha günceline geçersiniz.
Kötü diye bir şey yok.

iP 7'den 12 Mini'ye geçiş yaptım evrim geçirmiş gibiyim.

İP 7'den 12 Mini'ye geçiş yaptım evrim geçirmiş gibiyim.

İnanılmaz fark eder tabii ki, insanı kendine getirtir. Değer bilmez lazım vallahi, şartlar zaten zor. İlla iPhone denilecekse tabii yoksa o fiyatlara 60 Hz yerine 120-144 Hz bile var. Güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…