iPhone 11 Pro pil sağlığı nasıl anlaşılır?

Gizlibiri11111

Picopat
Telefon iPhone 11 Pro. Ama bir sıkıntı var. Pil konusunda nedense bende olan telefonun bir sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. Hızlı bitiyor mu yoksa normal mi nereden anlarım?

Yanlış bilgi. Yetkili satıcı, sağlık %82 iken bataryamı ücretsiz değiştirmişti. Memnuniyet için kişiye özel yardım edebiliyorlar.

Servise gittiğimde bana söyleneni söyledim ben. %2 için belki bir tölerans göstermişlerdir. Hatta %80'nin tek başına yeterli olmadığını, belirli bir şarj döngüsünü aşmaması gerektiğini söylemişlerdi. Eğer yanlış hatırlamıyorsam 500 idi.

Servise gittiğimde bana söyleneni söyledim ben. %2 için belki bir tölerans göstermişlerdir. Hatta %80'nin tek başına yeterli olmadığını, belirli bir şarj döngüsünü aşmaması gerektiğini söylemişlerdi. Eğer yanlış hatırlamıyorsam 500 idi.
Dediğim gibi kesinlikle garanti dışı olmuyor. Kişiye göre davranabiliyorlar. %80 altı ve 500 döngü üzeri değilse büyük ihtimalle bakmazlar demek daha doğru.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı