Gizlibiri11111
Picopat
Telefon iPhone 11 Pro. Ama bir sıkıntı var. Pil konusunda nedense bende olan telefonun bir sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. Hızlı bitiyor mu yoksa normal mi nereden anlarım?
Yanlış bilgi. Yetkili satıcı, sağlık %82 iken bataryamı ücretsiz değiştirmişti. Memnuniyet için kişiye özel yardım edebiliyorlar.Hatta %80 altında olmadığı sürece garanti kapsamına girmiyor.
Yanlış bilgi. Yetkili satıcı, sağlık %82 iken bataryamı ücretsiz değiştirmişti. Memnuniyet için kişiye özel yardım edebiliyorlar.
Dediğim gibi kesinlikle garanti dışı olmuyor. Kişiye göre davranabiliyorlar. %80 altı ve 500 döngü üzeri değilse büyük ihtimalle bakmazlar demek daha doğru.Servise gittiğimde bana söyleneni söyledim ben. %2 için belki bir tölerans göstermişlerdir. Hatta %80'nin tek başına yeterli olmadığını, belirli bir şarj döngüsünü aşmaması gerektiğini söylemişlerdi. Eğer yanlış hatırlamıyorsam 500 idi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.