iPhone 11 Pro "support.apple.com/iphone/restore" hatası nasıl çözülür?

luudipieones

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Başlıkta belirttiğim üzere ekrana bu yazı geliyor ve bir görsel oluyor bu yazının üzerinde. Telefonum daha önceden kapandığında bazen açılıyordu zamanı değişiklik gösterse de lakin son kapanışında açamadım. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Yol: iPhone'unuzu Yeniden Başlatın
İPhone'un basit ve kolay yeniden başlatılması ile"support. apple. com/iPhone/restore screen" sorunu bazen çözülebilir. Her zaman yeniden başlatmak, sayısız sorununuzu çözmenize yardımcı olur. Bu nedenle, bu sorunu çözmek için yeniden başlatmanızı öneririz. İPhone'unuzu yeniden başlatmak için aşağıdaki adımları izleyin.

Aşama 1: İPhone'un sağ üst tarafında, Güç düğmesi var. Ekranda "kapatmak için kaydır" seçeneği görüntülenene kadar basılı tutun. Basitçe, iPhone'u kapatan kaydırıcıyı kaydırın.

Adım 2: Yine Güç düğmesini basılı tutun; bu iPhone'u açacaktır. Ekranda Apple logosu görüntülenene kadar düğmeyi bırakın. Apple logosunu gördüğünüzde gidelim düğmesine.

başka bir konudan aldım, yanlışsa düzeltebilirim.

Böyle mi karşılaşıyorsunuz?

Aynen hocam bu şekilde yazı ve görsel çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…