Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #11 BERWAR dedi: 11 Pro modeli de çok çok büyük değil ekran olarak. Günümüz cihazları 6.3 seviyesine geldi artık. Küçük geliyorsa ekranı karşılaştırmaya koymayacaksın o zaman. Genişletmek için tıkla... Karşılaştırmaya koymadım zaten. Sadece Iphone 12 yazdım.
BERWAR dedi: 11 Pro modeli de çok çok büyük değil ekran olarak. Günümüz cihazları 6.3 seviyesine geldi artık. Küçük geliyorsa ekranı karşılaştırmaya koymayacaksın o zaman. Genişletmek için tıkla... Karşılaştırmaya koymadım zaten. Sadece Iphone 12 yazdım.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.760 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #12 @Hamzz Pardon yanlış okumuşum 12 Mini sandım. Düz 12 modeli ekran olarak 11 Pro modelinden büyük uyar sana.
@Hamzz Pardon yanlış okumuşum 12 Mini sandım. Düz 12 modeli ekran olarak 11 Pro modelinden büyük uyar sana.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #13 Hamzz dedi: Telefonum Xiaomi Redmi Note 8, masaüstü bilgisayarım var fakat her yere yanımda götür(e)mem. MacBook alırsam 10.000TL bütçe ile hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam elinizdeki cihaz size yetiyorsa telefon almanıza gerek yok. 1-2 yıl daha idare edebilir sizi o model. Laptop içinde ayrı konu açmanız çok daha iyi olur.
Hamzz dedi: Telefonum Xiaomi Redmi Note 8, masaüstü bilgisayarım var fakat her yere yanımda götür(e)mem. MacBook alırsam 10.000TL bütçe ile hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam elinizdeki cihaz size yetiyorsa telefon almanıza gerek yok. 1-2 yıl daha idare edebilir sizi o model. Laptop içinde ayrı konu açmanız çok daha iyi olur.
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #14 HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam elinizdeki cihaz size yetiyorsa telefon almanıza gerek yok. 1-2 yıl daha idare edebilir sizi o model. Laptop içinde ayrı konu açmanız çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... O zaman süre bitince açayım hocam, tavsiyeniz için teşekkürler.
HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam elinizdeki cihaz size yetiyorsa telefon almanıza gerek yok. 1-2 yıl daha idare edebilir sizi o model. Laptop içinde ayrı konu açmanız çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... O zaman süre bitince açayım hocam, tavsiyeniz için teşekkürler.
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.466 Makaleler 12 Çözümler 3 23 Ağustos 2021 #15 Lise için laptop gereksiz olur, alacaksanız iPhone 12 alın derim.