iPhone 11 Pro yurt dışı alınır mı?

Dnoir

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EVGA GeForce RTX 2060 KO ULTRA GAMING 6GB
Intel i3-10100F
MSI PRO H410M-B Intel H410
Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD
Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8) 3200 MHz
Konya'da bir telefoncuda iPhone 11 Pro buldum 256 GB ama yurt dışı cihaz. Değişen olmadığını pilin %82 olduğunu söyledi. Sizce bu telefon alınır mı?

Fiyat 23K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konya'da bir telefoncuda iPhone 11 Pro buldum 256 GB ama yurt dışı cihaz. Değişen olmadığını pilin %82 olduğunu söyledi. Sizce bu telefon alınır mı?

Fiyat 23K.

Alınmaz sıfır iPhone 12 varken 27k ya para israfı olur 11 Pro.

Fiyat 23K.

Konya'da bir telefoncu olduğu için güvenemedim, zaten eski bir cihaz ve güncelleme desteği bitti bitecek.

Eğer bakmak isterseniz ortalama 25 bin TL'ye Xiaomi 14 Pro var. Neredeyse IPhone'nin yeni çoğu telefonu ile kapışır gibi.

Konya'daki esnaflar besmele ile öper geneli için diyorum. Ki zaten cihazın fiyatına baktığımda da öpülecek insan arıyorum lafının karşılığı 23K 11 Pro'ya istemek. Her neyse uzak durun lütfen. 5 yaşına giren bir telefona o paralar verilmez. 11 Pro artık alınmaz. 26K'ye 2. el 14 Pro Max veya 14 Pro modelleri var yine. 30K yurt dışı 15 Pro var sıfır.

Yurt dışından telefon alacaksınız 11 almayın sonuçta artık iOS güncellemesi almayacak ve eski bir cihaz zaten.

O fiyata S23 FE var bildiğim kadarıyla ve sizi çok memnun eder.
Hocam Android cihazlar çok sağlam yavaşlıyor ben S23 ve M31s deneyimledim ve M31s çok sağlam kasmaya başladı ve S23'de de OneUI ve sistem güncellemeleri de aşırı yer kaplıyor. Şahsen 15'e geçtim ve rahatladım.

Hocam iletigim telefon Pro modeli ama normal modeli ile karşılaştırılmış ama yine dedigim gibi Xiaomi 14 Pro yurt dışı şu an alabilecegim güzel telefonlar arasında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

M serisi zaten giriş seviye cihaz kıstas alınamaz One UI çok yer kaplıyor da bir kötüleme değil hiç ellemesen 5 sene götürür en kötü S23 FE iPhone 15 5 sene boyunca güncelleme alacak mı sanmam kaldı ki kaçak bir cihaza o kadar para vermek mantıksız Türkiye garantili bir cihaz almak varken cihaz arza yapsa senin garantin ve muhattabın yok ama S23 FE alsan var bunlar önemli şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…