iPhone 11 "şarj etme, iPhone sıcaklığı nedeniyle ara verilmişti" yazısı sorun çıkartır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar selam, iPhone 11 cihazımı 2 ay önce Amazon'dan satın aldım bugün şarjdan çıkardıktan sonra çok ilginç bir uyarı ile karşı karşıya kaldım. "şarj etme sıcaklık nedeniyle ara verildi" ancak telefon şarj işlemindeyken ben herhangi bir şekilde telefon ile uğraşmıyordum. Bu sorun teşkil eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir sorun teşkil etmez. Havaların sıcaklığını da hesaba katarsak normal diyebiliriz. Her cihaz şarjdayken bir miktar ısınabiliyor. O sırada belkide telefonunuz yedekleme yapıyordur ondan dolayı ekstra ısınmış olabilir.

Yazdığım günden beri yaşanmıyordu ancak bugün yine yaşandı hocam, hava durumu kaynaklı olabilir diye düşünüyorum bende.

Aynı şekilde bende iPhone 11 kullanıyorum ve böyle sıcak havalarda aynı uyarıyı alıyorum özellikle hızlı şarj adaptörü ile şarj ediyorsanız gayet normal.

Aynı şekilde bende iPhone 11 kullanıyorum ve böyle sıcak havalarda aynı uyarıyı alıyorum özellikle hızlı şarj adaptörü ile şarj ediyorsanız gayet normal.
20W Orijinal Şarj adaptörü hocam hılı şarj adaptörü olarak mı sayılıyor? Vatan üzerinden aldım.

20W adaptör için gayet normal, evet.

Bu aralar bende de bu uyarı çıkıyor. Cihazım 12 Pro kendisini Magsafe batarya paketi ile kullanıyorum. Dışarıda bir süre sonra bahsettiğiniz uyarı çıkıyor. Havaların ısınmasından ötürü normal gibi. Şarj olurken biraz daha fazla ısınıyor cihazlar hava sıcaklığından ötürü.

Sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…