Emirhandino Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 185 Çözümler 1 10 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar merhaba iPhone 11 model telefonum var. Fakat şarj olmuyor. Bilgisayara takınca şarj oluyor ama prizden hiçbir türlü olmuyor. Başka adaptör ve kabloyla da denedim sadece bilgisayar üzerinden şarj oluyor.
Arkadaşlar merhaba iPhone 11 model telefonum var. Fakat şarj olmuyor. Bilgisayara takınca şarj oluyor ama prizden hiçbir türlü olmuyor. Başka adaptör ve kabloyla da denedim sadece bilgisayar üzerinden şarj oluyor.
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #2 Aynı priz üzerinden mi denediniz? Şarjınızı farklı bir prize sokup dener misiniz?
Emirhandino Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 185 Çözümler 1 10 Ağustos 2024 #3 MRainb0w dedi: Aynı priz üzerinden mi denediniz? Şarjınızı farklı bir prize sokup dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim farklı priz farklı kablo başlık sadece PC üzerinden şarj oluyor.
MRainb0w dedi: Aynı priz üzerinden mi denediniz? Şarjınızı farklı bir prize sokup dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim farklı priz farklı kablo başlık sadece PC üzerinden şarj oluyor.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.713 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #4 Cihazı sıfırlayıp dener misiniz?
Emirhandino Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 185 Çözümler 1 10 Ağustos 2024 #5 KİNGSEMİH dedi: Cihazı sıfırlayıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Apple destekle konuştum. Yazılımsal bir sıkıntı yok dediler bir test gönderdiler onu yaptım olmazsa sıfırlarım.
KİNGSEMİH dedi: Cihazı sıfırlayıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Apple destekle konuştum. Yazılımsal bir sıkıntı yok dediler bir test gönderdiler onu yaptım olmazsa sıfırlarım.