iPhone 11 şarj olmuyor

Daha fazla  
iPhone 11 cihazım var. Pil sağlığım %73'te telefon bazen şarj oluyor bazen olmuyor. Telefonu sarja takıyorum. Birkaç saniye doluyor ve tekrar sarjdan kesiliyor. Sorunun şarj kablosuyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü farkli bir kablo ile de denedim sonuç aynı hatta powerbankle bile denedim. En son şarj soketinin içini temizledim iyice ama ne yazık ki sonuç yine aynı. Bataryayı değiştirmeyi düşünüyorum fakat yine aynı sorun olur mu diye endişe ediyorum.

Merhaba öncelikle ellerinize sağlık demek istiyorum. Cihazım daha önce hiç tamir görmedi. Bataryayı kesin olarak değiştireceğim. Sorun yine aynıysa şarj soketini de değiştirmek zorunda kalacağım. Tamir için FPPRO'yu düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim. Teknik servislerle ilgili bir şey demek bana düşmez. Sorunun nerede olduğunu teknisyen gözleminde anlamak gerekiyor. Tavsiyem bataryayı fazlasıyla zayıfladığı için değiştirmeniz. Onun dışında durumu teknisyene ilettiğinizde gerek sök tak yöntemiyle gerekse ölçümlerle sorunu bulacaktır. Gerek olması dahilinde şarj bordunu da aynı zamanda değiştirebilirsiniz. Bunun için öncelikle bataryayı değiştirip test edip ardından hasıl olmasını beklemeye gerek yok. Tabii ki ben maddi durumları düşünmeden söylüyorum. Siz kendinizce en iyi kararı verirsiniz. Geçmiş olsun. İyi geceler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı