iPhone 11 serisi hâlâ alınır mı?

585599

Decapat
Bugün MediaMarkt'dan telefon alacaktık. iPhone 11 vardı aklımda en uygun fiyatlı ve en iyi olarak, iPhone 11 serisi geldi aklıma ama satış görevlisi daha üst modelini almam için telefonu her yönüyle kötüledi. Çıkalı 4 yıl oldu yakında güncelleme almaz tasarımı kötü diye vs. bende almadan çıktım internette bazi forumlarda araştırdım ve yine odalarda da aynı tarz şeyleri söyleyenler var iPhone 11 iPhone 11 Pro kullananlar cevap verebilir mi memnunlar mı?

Ben gerçekten alma iPhone fanı değilsen.

iPhone 11 masaüstü platformundaki RTX 3050 ile eş değer. İkisi de parasını kuruşuna kadar hak etmeyen telefon ve ekran kartı. iPhone 11 pro vesaire almak istiyorsan S23 al hocam.

Iphone 11 Pro max (64GB) verisyonunu alacaksan belki alınır. Çevremde bir çok kullanan arkadaşım var gayet memnunlar. Banada hoş geliyor. Ama GB dezavantajını unutmayalım.

Ama aynı Fiyata Samsung S23 (128GB) modeli satılınca iphone seven birisi için karar vermek zor olabilir.

Şuphesiz 11 eskidi benim tercihim S23'den yana olurdu. Ama dediğim gibi Iphone seven birisiyseniz sadece 11 pro max modeli alınır.

Ya alınabilir bence hala güzel bir cihaz ve hatta çevremde çok tercih edilen bir cihaz bence ama güncelleme sıkıntıları yaklaşması yakındır. Güncelleme olarak 2 güncelleme daha alıp neslini bitirir bence gibi düşünceler var ve en büyük sıkıntı pil sıkıntısı yeni güncellemelerle pili su gibi emip bitiyor. Bence değmez 18 bin civarına başka model iPhone alamazsınız düzgünce ama Samsung civarı amiral gemisi alabilirsiniz yads gerçekten iPhone istiyosanız en iyi seçim iPhone 11 olacaktır.

İkinci el 11 almıştım bundan 1 yıl önce. Hala kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. Tasarımıda çok hoşuma gidiyor ama senin yerinde olsam 11 sıfır almam. Verdiğin paraya değmez tavsiyem o paraya Android tarafında F/P ürünü alman.

Bence iPhone serisinde alınacaksa işlemciye bakılarak alınması tarafındayım. 2.elde işler pek iyi gitmeyebilir. Sıfır olarak da 11 yerine SE 2022 daha iyi iş yapar diye düşünüyorum. (bazıları sadece kameradan ibaret zannediyor)

S21 fe bile yer iPhone 11 denen cihazı.

Alınır 4-5 yıl kullanılır. Düz 11 yerine 11 Pro veya 11 Pro Max alırsan senin için daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…