iPhone 11 sesleri artıp azalıyor

Makaleler
51
İyi forumlar.

Bu konuyu ses problemi yaşayan kuzenim için açıyorum. Kendisi iPhone 11 kullanıyor, anlattığına göre klavye sesleri ve kilit sesinin ses seviyesi kafasına göre artıp azalıyormuş. Yani yazı yazarken önce ses az çıkıyor, daha sonra kendi kendine düzeliyor. Ses seviyesinin en yüksekte olduğuna eminiz. Yardımcı olursanız çok mutlu oluruz.

İyi forumlar.

Bu konuyu ses problemi yaşayan kuzenim için açıyorum. Kendisi iPhone 11 kullanıyor, anlattığına göre klavye sesleri ve kilit sesinin ses seviyesi kafasına göre artıp azalıyormuş. Yani yazı yazarken önce ses az çıkıyor, daha sonra kendi kendine düzeliyor. Ses seviyesinin en yüksekte olduğuna eminiz. Yardımcı olursanız çok mutlu oluruz.

Aynısı bende de var sanırım. 11 kullanıyorum birkaç kez dikkatimi çekti çok önemsemedim. İlk başta yazarken ses az geliyor yazdıkça ses artıyor sanırım yazılımsal.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı