ahmetkayahazretleri Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 230 7 Ekim 2023 #1 Bu sabah 8K'ya sipariş verdim. Satıcı kargoya verdiğini söyledi. İlk kez iPhone kullanacağım. Dikkat etmem gereken hususlar var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2023
Bu sabah 8K'ya sipariş verdim. Satıcı kargoya verdiğini söyledi. İlk kez iPhone kullanacağım. Dikkat etmem gereken hususlar var mı?
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.097 Çözümler 50 7 Ekim 2023 #2 ahmetkayahazretleri dedi: Eki Görüntüle 1970517 Bu sabah 8K'ya sipariş verdim. Satıcı kargoya verdiğini söyledi. İlk kez iPhone kullanacağım. Dikkat etmem gereken hususlar var mı? Genişletmek için tıkla... Android'i nasıl kullandıysanız bunu da o şekilde kullanabilirsiniz, uzay aracı değil sonuçta alt tarafı bir telefon.
ahmetkayahazretleri dedi: Eki Görüntüle 1970517 Bu sabah 8K'ya sipariş verdim. Satıcı kargoya verdiğini söyledi. İlk kez iPhone kullanacağım. Dikkat etmem gereken hususlar var mı? Genişletmek için tıkla... Android'i nasıl kullandıysanız bunu da o şekilde kullanabilirsiniz, uzay aracı değil sonuçta alt tarafı bir telefon.
ÜzgünGedi Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 324 7 Ekim 2023 #3 ahmetkayahazretleri dedi: Eki Görüntüle 1970517 Bu sabah 8K'ya sipariş verdim. Satıcı kargoya verdiğini söyledi. İlk kez iPhone kullanacağım. Dikkat etmem gereken hususlar var mı? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun pil sağlığına bakın çizik kırık var mı ona bakın kamera performansına bakın.
ahmetkayahazretleri dedi: Eki Görüntüle 1970517 Bu sabah 8K'ya sipariş verdim. Satıcı kargoya verdiğini söyledi. İlk kez iPhone kullanacağım. Dikkat etmem gereken hususlar var mı? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun pil sağlığına bakın çizik kırık var mı ona bakın kamera performansına bakın.
Neofixx Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 698 Çözümler 2 7 Ekim 2023 #4 ahmetkayahazretleri dedi: Eki Görüntüle 1970517 Bu sabah 8K'ya sipariş verdim. Satıcı kargoya verdiğini söyledi. İlk kez iPhone kullanacağım. Dikkat etmem gereken hususlar var mı? Genişletmek için tıkla... Umarım troll konudur değilse dolandırıldınız geçmiş olsun fakat dediğim gibi troll konuya benziyor.
ahmetkayahazretleri dedi: Eki Görüntüle 1970517 Bu sabah 8K'ya sipariş verdim. Satıcı kargoya verdiğini söyledi. İlk kez iPhone kullanacağım. Dikkat etmem gereken hususlar var mı? Genişletmek için tıkla... Umarım troll konudur değilse dolandırıldınız geçmiş olsun fakat dediğim gibi troll konuya benziyor.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 7 Ekim 2023 #5 ahmetkayahazretleri dedi: Eki Görüntüle 1970517 Bu sabah 8K'ya sipariş verdim. Satıcı kargoya verdiğini söyledi. İlk kez iPhone kullanacağım. Dikkat etmem gereken hususlar var mı? Genişletmek için tıkla... iPhone 11 kullanırken dolandırılmamaya dikkat edin iPhone 11 güvensiz bir telefon. Hayırlı olsun. Güzel telefondur.
ahmetkayahazretleri dedi: Eki Görüntüle 1970517 Bu sabah 8K'ya sipariş verdim. Satıcı kargoya verdiğini söyledi. İlk kez iPhone kullanacağım. Dikkat etmem gereken hususlar var mı? Genişletmek için tıkla... iPhone 11 kullanırken dolandırılmamaya dikkat edin iPhone 11 güvensiz bir telefon. Hayırlı olsun. Güzel telefondur.
7 714428 Picopat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 60 Çözümler 1 7 Ekim 2023 #6 8000 TL ne hocam? Kazıklanmazsın umarım. 2. el pazarı 16k üzeri. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2023
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.354 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #7 ahmetkayahazretleri dedi: Eki Görüntüle 1970517 Bu sabah 8K'ya sipariş verdim. Satıcı kargoya verdiğini söyledi. İlk kez iPhone kullanacağım. Dikkat etmem gereken hususlar var mı? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle ya yurt dışı cihaz aldın ya da dolandırıldın. Her iki ihtimalde zarar. Satı aldığın linki ve ilanı atar mısın ? Link dolandırıcı linki.
ahmetkayahazretleri dedi: Eki Görüntüle 1970517 Bu sabah 8K'ya sipariş verdim. Satıcı kargoya verdiğini söyledi. İlk kez iPhone kullanacağım. Dikkat etmem gereken hususlar var mı? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle ya yurt dışı cihaz aldın ya da dolandırıldın. Her iki ihtimalde zarar. Satı aldığın linki ve ilanı atar mısın ? Link dolandırıcı linki.
GokhanYigitGya Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ekim 2023 #8 ahmetkayahazretleri dedi: Eki Görüntüle 1970517 Bu sabah 8K'ya sipariş verdim. Satıcı kargoya verdiğini söyledi. İlk kez iPhone kullanacağım. Dikkat etmem gereken hususlar var mı? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle dolandırılmışsınız çünkü Sahibinden'in böyle bir linki yok. Bu videoyu izlemenizi öneririm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ahmetkayahazretleri dedi: Eki Görüntüle 1970517 Bu sabah 8K'ya sipariş verdim. Satıcı kargoya verdiğini söyledi. İlk kez iPhone kullanacağım. Dikkat etmem gereken hususlar var mı? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle dolandırılmışsınız çünkü Sahibinden'in böyle bir linki yok. Bu videoyu izlemenizi öneririm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 22 8 Ekim 2023 #9 Hocam gelen salatalıkla bir cacık yaparsınız artık.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 8 Ekim 2023 #10 byte.buster dedi: Hocam gelen salatalıkla bir cacık yaparsınız artık. Genişletmek için tıkla... Salatalık çok pahalandı. O bile gelmeyebilir.
byte.buster dedi: Hocam gelen salatalıkla bir cacık yaparsınız artık. Genişletmek için tıkla... Salatalık çok pahalandı. O bile gelmeyebilir.