2 Hafta önce aldığım iPhone 11'im suya düştü ve ekranı alttaki fotoğrafda gördüğünüz gibi, telefonu direkt kapattım ve kurumaya bıraktım ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Not: Kenardaki karartılar sudan sonra oldu.
2 Hafta önce aldığım iPhone 11'im suya düştü ve ekranı alttaki fotoğrafda gördüğünüz gibi, telefonu direkt kapattım ve kurumaya bıraktım ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Not: Kenardaki karartılar sudan sonra oldu.
Geçmiş olsun. Apple dahil birçok firma su koruması olsa dahi sıvı temasında cihaz garanti dışı kalır. Eğer cihazınız önceden tamir edildiyse su koruması devre dışı kalır. Pirince yatırmak belki sorununuzu çözebilir.
Samsung ve Apple su kaynaklı hasarları telefon ip68 sertifikasıyla gelse de garanti kapsamına almıyor. Ücretli ekran değişiminden başka yapabileceğiniz pek bir şey olduğunu sanmıyorum.
İlk başta bir şey yoktu kuruladıktan 5-10 dakika kadar sonra böyle oldu sonra durumu görünce hemen kapattım.
Yarına kadar bekleyeceğim dediğiniz gibi pirince yatırdım, olmaz ise ekranı değiştireceğim yapacak bir şey yok.
Aldığınız yer Apple mağazası ise oraya götürün, yenisi ile değiştirirler, ciddiyim. Bildiğim kadarıyla Apple'dan aldıysanız direk değiştiriyorlar ve değiştirenleri çok gördüm. Diğer mağazaları bilmiyorum ama.