M mrat.ak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 349 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖGG 25 Ocak 2023 #11 Cakır077 dedi: Soruna çözüm bulabildiniz mi hocam Genişletmek için tıkla... Cihazı satalı çok oldu hocam, İphone 12 Pro Max kullanıyorum şu an
Cakır077 dedi: Soruna çözüm bulabildiniz mi hocam Genişletmek için tıkla... Cihazı satalı çok oldu hocam, İphone 12 Pro Max kullanıyorum şu an
C Cakır077 Zeptopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ocak 2023 #12 Aynı sorunu ıphone 13 de yaşıyorum.Belki çözümünü bulmuşsunuzdur diye sordum.Bu sorunla ilgili farklı bir bilgiye ulaşamadım. Peki eski cihazınız yurtdışından alınmış bir ıphonemuydu
Aynı sorunu ıphone 13 de yaşıyorum.Belki çözümünü bulmuşsunuzdur diye sordum.Bu sorunla ilgili farklı bir bilgiye ulaşamadım. Peki eski cihazınız yurtdışından alınmış bir ıphonemuydu
M mrat.ak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 349 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖGG 26 Ocak 2023 #13 Cakır077 dedi: Aynı sorunu iPhone 13 de yaşıyorum. Belki çözümünü bulmuşsunuzdur diye sordum. Bu sorunla ilgili farklı bir bilgiye ulaşamadım. Peki eski cihazınız yurt dışından alınmış bir iPhone muydu? Genişletmek için tıkla... Cihazım yurt içi cihazdı hocam şu an kullanmış olduğum 12 Pro Max cihazda sorun yaşamıyorum.
Cakır077 dedi: Aynı sorunu iPhone 13 de yaşıyorum. Belki çözümünü bulmuşsunuzdur diye sordum. Bu sorunla ilgili farklı bir bilgiye ulaşamadım. Peki eski cihazınız yurt dışından alınmış bir iPhone muydu? Genişletmek için tıkla... Cihazım yurt içi cihazdı hocam şu an kullanmış olduğum 12 Pro Max cihazda sorun yaşamıyorum.
T TheRealZeus Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #14 25 promax de aynı sorunu yaşıyorum yok mu bunun bi çözümü