iPhone 11 telefon ısınıyor

KyzeVl

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 - Ryzen 5 7640HS - 16GB DDR5 RAM - 512GB M2 SSD
Meslek
Editör - Öğrenci
2-3 yıldır kullanıyorum genelde bu zamanlar oluyor. Telefon soğuk halde şarjı da yüksek olsa bile elime alıp 5dk Instagram'da dolaşında dahi ısınmaya başlıyor. Normal bir ısınma değil, otomatik parlaklık düşürme dahi aktifleşiyor. Telefondaki batarya orijinal değil ama bundan kaynaklı mı değil mi bilmiyorum. Bu bataryayı ilk taktığımda böyle değildi zamanla batarya mı eskidi bir şey mi oldu. Orijinal batarya takılıyken bile şarjda dokunulmayacak kadar ısınıyordu. Çözümü var mı? Bazı arkadaşlar ITunes'ten yazılım falan demişlerde pek anlamadım bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim. Batarya değişmekten başka alternatif çözümler arıyorum.

Hocam ılk basta otomatık parlaklık kısma butun ıphonlerde var 15 Pro da bıle ve Instagram aşırı guc tuketen bir uygulama o yuzden bende tık tık ızlemek zorunda kalıyorum.

Hocam elimde zor tutuyorum ya napcaz bi çözümü yok mu?
maalesef

Bataryadan kaynaklı tabii ki. Açıkçası orijinal batarya harici hiçbir bataryayı önermiyorum. %75 pil sağlığındaki orijinal bir batarya yeni bir yan sanayi bataryadan iyi ve güvenlidir. Tavsiyem en yakın Apple servisine gidip orijinal bir batarya değişimi yaptırmanız.

Hocam ılk basta otomatık parlaklık kısma butun ıphonlerde var 15 Pro da bıle ve Instagram aşırı guc tuketen bir uygulama o yuzden bende tık tık ızlemek zorunda kalıyorum.

maalesef
Biliyorum ya her iphone da olduğunu. Vantilatör başında kullanıyorum artık yapacak çare kalmadı. Bide benim batarya da eskidi şarj hızlı bitiyor. İşimiz yaş.

Buyuk ihtimal bataryanin orijinal olmamasindandir, ayrica havalar da sicak.

Orj bataryaya o kadar para verme bence degmez.

Ama işte 3300₺ kim vercek şimdi zaten bir kaç gündür pc elimde olmadığı için telefon elimde bundan dert yanıyorum.

Orj bataryaya o kadar para verme bence degmez.
Vermem zaten gereksiz pahalı.

Kankı bütcen varsa Deji pıl ıle degıstır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…