iPhone 11 telefonda Wi-Fi kopuyor

Sergeenyalcin

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum lakin çok garip bir problem ile karşı karşıyayım. Belki daha önce gelen veya yardımcı olan varsa bir umut yazıyorum. Şimdi ben Android bir telefon kullanıyordum modem odama uzak olduğu için router kullanıyorum (Xiaomi 4C) hiçbir problem olmadan 2 yıl falan kullandım. Sonra Android telefonu bırakıp iPhone geçtim 4 5 gün önce (iPhone 11) telefonum Wi-Fi'ye bağlandığında bazı uygulamalara girdiğimde (Hepsiburada Binance Letgo vs) internet kopuyor. Ama kopma şekli şöyle router da gidiyor modemde gidiyor. Hiçbir yere giriş yapamıyorum lakin Discord'a vs uygulamalarda bağlantım kopmuyor. Sadece tarayıcı (firefox) ve masaüstü WhatsApp uygulaması gidiyor. Farklı tarayıcılarda da bağlanamıyorum telefonu router falan formatladım tekrar kurdum farklı hesaplarla kurdum vs hiçbir şekilde çözüm olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlardan genele gelip sıfırlaya girin. Ağ ayarlarını sıfırlaya basın ve telefon yeni dediniz olmazsa modemi sıfırlayın tuşundan 10 sn basılı tutup bırakın telefonu garantiye yollamanızı öneririm fakat küçük bir sorun anlayışla ilgileneceklerini düşünüyorum.

Anten bozuk veya yerinden çıkmış.

Bilemedim ama IPhone'lerde Wi-Fi iyi cekmiyor Android iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…